ČISTOĆA NETAKNUTE PRIRODE: AQUA tim osigurava osvježenje u svakoj prilici

Redovno konzumiranje vode od presudnog je značaja za naš organizam.

Da bismo rad organa održali na optimalnom nivou stručnjaci tvrde da tokom dana moramo u organizam unijeti oko 3l ove tečnosti.

Kako biste sačuvali zdravlje i živjeli život punim plućima neka vaš izbor bude AQUA Voda, prirodna izvorska voda koja dolazi iz čiste netaknute prirode i nudi jedinstven okus osvježenja tokom cijelog dana.


ZIPA PHOTO/Borislav Zdrinja

U podnožju planine Motajice, na 120m dubine izvire savršeno čista AQUA Voda. Riječ je o premium vodi, izuzetnog kvaliteta, o čemu svjedoči EVROCERT sertifikacijska kuća dodijelivši kompaniji „AQUA tim“ standarde kvaliteta ISO 9001 i HCCP standard.

AQUA Voda po svojim karakteristikama spada u sam vrh kvalitete izvorskih voda, bogata mineralima pogodnim za zdravlje i bolju vitalnost. Uz pomoć najsavremenije tehnologije i zaštićena od vanjskih uticaja AQUA Voda putuje od izvora do svake boce, čime je osigurano da ostane u svom izvornom obliku.

ZIPA PHOTO/Borislav Zdrinja

AQUA Voda je pogodna za neograničenu konzumaciju ljudima svih životnih dobi koji u stresnoj svakodnevnici žele na trenutak doći u dodir s prirodom i time povratiti prirodnu ravnotežu i očuvati svoje zdravlje.

Ova voda karakteristična je po lakom i svježem okusu, koji oslikava čistoću netaknute prirode i osigurava zdravo osvježenje u svakoj prilici.

„AQUA tim“ pored vode koju dostavljaju na vašu adresu po pozivu ili u unaprijed dogovorenim terminima u svojoj ponudi ima i led koji se proizvodi isključivo od prirodne izvorske premium vode.

ZIPA PHOTO/Borislav Zdrinja

Trenutno imaju preko 250 postavljenih frižidera na benzinskim pumpama, maloprodajnim objektima, velikim tržnim centrima, ali i ugostiteljskim objektima koje direktno snabdijevaju ledom, u pakovanjima od 2, 5 i 10kg.

„Krenuli smo u proizvodnju i distribuciju leda prošle godine. Prodali smo preko 200 tona, a do kraja godine očekujemo da ćemo prodati preko 250 tona, što nas svrstava među prve kompanije u prodaji leda u BiH. Ono što je novina od ove godine je led u boji. U narednoj godini planiramo ozbiljnije da se posvetimo tome“, navode iz „AQUA tima“.

U prilici su da na vašem prodajnom mjestu obezbijede škrinje za led različitih veličina, u zavisnosti od vaših potreba.

„AQUA tim“ uz pomoć savremene tehnologije prirodne izvorske vode proizvodi kristalno čist i dugotrajan led, namijenjen generalnoj upotrebi, idealan za sve tipove ugostiteljskih objekata kao i za kućnu upotrebu.

ZIPA PHOTO/Borislav Zdrinja

Tako je led ove kompanije omiljen u restoranima, kafićima, klubovima, barovima i svim ostalim mjestima gdje se okupljaju ljudi u potrazi za osvježenjem.

Neka vaši gosti uživaju u rashlađenom piću kristalno čistim ledom. Za vrijeme žurki i koncerata omogućite gostima uvijek hladno piće na njihovim stolovima. Kontaktirajte „AQUA tim“ na broj telefona 080 05 01 05, a proizvode iz njihovog asortimana možete pogledati na web sajtu http://www.aquatim.net/

(A.M.)