BX kamen za atraktivne enterijere

Rustični materijali u enterijeru, bez obzira na moderne tendencije u uređenju, daju notu autentičnosti i čine prostor ugodnim mjestom za boravak i odmor.

Osim ljepote koju imaju svi prirodni materijali, kamen je čvrst, otporan, dugotrajan i veoma lak za održavanje. Nekada je prirodni kamen bio luksuz i koristio se samo u velikim prostorima, dok se danas obrađuje i oblikuje tako da se može koristiti kao detalj u domu.

Ovaj specifični element u uređenju ima za cilj da naglasi određene dijelove enterijera, a koristi se i za mnogobrojne vidove dekoracije. Mogućnosti su neograničene.

U kombinaciji sa različitim materijalima prirodni kamen daje različite efekte, ali je svakako najjače približavanje prirodi i povratak tradiciji koja je pomalo zapostavljena u eri minimalizma i upotrebi hladnih materijala.

Kombinovanjem prirodnog kamena sa dobro postavljenom rasvjetom, staklom ili drvetom dobićemo eleganciju i luksuz, a za najbolji kamen bitno je obratiti se stručnjacima u ovoj oblasti.

“BX kamen” iz Jajca firma je koja se dugi niz godina bavi eksploatacijom prirodnog kamena. Njihov kamen krasi atraktivne enterijere širom BiH, ali i regiona. I zato, bilo da je vaš stan uređen rustično, klasično ili u stilu modernog minimalizma, prirodni kamen je definitivno hit u uređenju, a BX kamen najbolji mogući izbor.

Kamen je definitivno materijal koji se nikad neće povući pred modnim trendovima, a zahvaljujući BX kamenu vaš enterijer može izgledati ugodno i luksuzno. Kontaktirajte ih na broj telefona 063 943 981.  Više informacija o njihovoj ponudi možete pogledati na sajtu BX kamen i na njihovim profilima na fejsbuku i instagramu.