“BX kamen” unosi duh klasike i glamura u vaš dom

Prirodni kamen jedan je od najstarijih, ali i najljepših građevinskih materijala. Bezvremenski, dekorativan i uvijek aktuelan, prirodni kamen je osnova dizajna luksuznih domova.

Ovaj materijal ima široku primjenu u arhitekturi i građevinarstvu, kao i dizajnu enterijera i eksterijera. Upotrebljava se kao spoljna obloga za fasade, za popločavanje dvorišta i prilaznih staza, kapija, izgradnju fontana, ali i za uljepšavanje unutrašnjih zibova, podova, kamina…

Ukoliko želite da svoj dom učinite otmenim i glamuroznim tu je kompanija „BX kamen“. Elegancija i raskoš ne moraju nužno da znače i veliko ulaganje ili skup namještaj. Za sve koji žele da oplemene svoj životni prostor i učine ga elegantnim dovoljno je da u dizajn uključe „BX kamen“.

“BX kamen” unosi duh klasike i glamura u vaš dom. Od otmjenog i elegantnog izgleda, preko izuzetno velike otpornosti i dugovječnosti, pa sve do vanvremenskog utiska koji ostavlja, prirodni “BX kamen” ističe se kao izuzetno kvalitetan materijal koji plijeni.

U projektima dizajnera enterijera širom svijeta prirodni kamen ima posebno mjesto. Glavni razlog je što ovaj prirodni materijal predstavlja trend koji ne zastarijeva. Njegova bezvremenost i vrijednost nalaze se prije svega u savršenoj kombinaciji visoke estetike i funkcionalnosti.

Dugotrajan, izdržljiv, održiv i unikatan, prirodni kamen raznih dimenzija, oblika i nijansi preobražava vizuelni izgled svakog prostora. Kao idealan građevinski materijal ima posebnu dekorativnu namjenu i veliku moć da enterijer učini luksuznijim.

Ukoliko težite ka glamuroznom dnevnom boravku, otmenoj spavaćoj sobi ili sofisticiranom izgledu kuhinje ili kupatila, “BX kamen” je element koji morate uključiti u dizajn. S obzirom na to da ne postoje dva ista komada kamena, po relativno pristupačnoj cijeni možete dobiti vrhunski kvalitet i stvoriti željeni kontrast i atmosferu. Rezultat će biti prijatan i komforan ambijent na kojem će vam pozavidjeti mnogi.

Kontaktirajte “BX kamen” na broj telefona 063 943 981, a više informacija možete pronaći na njihovom sajtu, kao i na fejsbuk i instagram profilu.