BX kamen u domu – Spoj tradicionalnog i modernog

Prirodni kamen je materijal koji se sve češće koristi za oblaganje kako vanjskog tako i unutrašnjeg prostora.

Ovaj materijal posljednjih godina dobija na popularnosti. Završna obrada prirodnim kamenom prostoriji daje originalan izgled i savršeno upotpunjuje enterijer različitih stilova.

Ono što svakako treba istaći kao njegovu prednost u odnosu na druge materijale je to što je otporan na habanje, praktičan i jednostavan za čišćenje.

„BX kamen“ iz Jajca godinama se bavi eksploatacijom prirodnog kamena. Njihov kamen je jedinstven alat za stvaranje posebne atmosfere u vašem domu.

Kameni zid odličan je izbor za sve one koji u svoj dom žele unijeti osjećaj stroge, a dijelom i oštre pouzdanosti koja će moderno ili klasično namještenom prostoru dodati dinamičnost. Upotrebom ovog materijala takođe se mogu sakriti nedostaci gipsanih ili oštećenih površina na zidu.

Najčešće se ovaj dekorativni materijal za oblaganje može naći u dnevnim sobama, prostranim kuhinjama, trpezarijama i hodnicima. Kamen u domu nam omogućava postizanje efekta monumentalnosti, dok u kombinaciji sa biljkama unosi prirodnu ljepotu u prostoriju.

Kako bi konačni izgled doma ispunio vaša očekivanja, prije svega morate odabrati „BX kamen“. Njihov kamen je savršena kombinacija tradicionalnog i modernog. Boje i teksture „BX kamena“ nadopunjavaju bilo koji stil.

Kontaktirajte ih telefonom na broj 063 943 981, a više informacija svakako možete pronaći na sajtu “BX kamen”, ali i na njihovim zvaničnim profilima na fejsbuku i instagramu.