BX kamen u domu – detalj koji svi žele

Jedan od najdekorativnijih i najtrajnijih materijala čiju upotrebu danas predlažu dizajneri enterijera je prirodni kamen.

Ovaj materijal ima moć da transformiše i oplemeni prostor u kojem živite. S prirodom se ne vrijedi takmičiti u ljepoti, tako da je najbolje da je uzmete za saveznika i ukradete jedan detalj iz njene nepresušne riznice, te ga ugradite u svoj enterijer.

Od otmenog i elegantnog izgleda, preko izuzetno velike otpornosti i dugovječnosti, pa sve do vanvremenskog utiska koji ostavlja bez daha, prirodni kamen se oduvijek isticao kao najkvalitetniji materijal. U projektima dizajnera širom svijeta zauzima posebno mjesto. Glavni razlog je to što ovaj materijal predstavlja trend koji ne zastarijeva. Njegova prednost je prije svega u savršenoj kombinaciji visoke estetike i funkcionalnosti, što u konačnici daje bezvremensku vrijednost vašoj nekretnini.

Prirodni kamen je materijal koji prenosi poruke prošlosti, danas više statusni simbol i odraz luksuza, ali uvijek elegantan i jedinstven. S obzirom na to da se sada više postmatra kao estetski materijal, osim ustaljenih načina primjene kamena u enterijeru i eksterijeru, on može biti inspiracija i drugačijim, krajnje kreativnim rješenjima i detaljima.

Dugotrajan, izdržljiv, održiv i unikatan, prirodni kamen raznih dimenzija, oblika i boje preobražava svaki prostor. A ukoliko i vi težite ka glamuroznom dnevnom boravku, otmenoj spavaćoj sobi ili sofisticiranom izgledu kuhinje i kupatila, “BX kamen” je kompanija koju morate uključiti u adaptaciju vašeg doma. Nalaze se u okolini Jajca, broj telefona na koji ih možete pozvati je 063 943 981. S njihovim kamenom krajnji rezultat u vašem domu biće prijatan i komforan ambijent. U svom iskonskom obliku, BX kamen asocira na prošlost. Rustičnost srednjovjekovnih zidina je ono što nas i danas privlači svojom stabilnošću, te se tako i u savremenim domovima oblaganjem zidova kamenom pokušava postići ovakav efekat.

A kako biste upotpunili eleganciju vašeg doma, pored BX kamena koristite materijal kao što je drvo ili staklo. Važno je da napravite spoj koji će dodatno pojačati glamurozni efekat. Takođe, na kraju je jako bitno pravilno odabrati rasvjetu kako biste kreirali savršeno topao i prijatan ambijent za boravak i druženje.