“BX kamen” – Neponovljiva elegancija i jedinstvena tekstura u enterijeru i eksterijeru

Prirodni kamen je zadivljujući dodatak unutrašnjosti ili eksterijeru svake kuće.  Ovaj materijal može poprimiti različite oblike, od predivne fasade, do kamina, jedinstvenog stola u dnevnom boravku, ili fontane u dvorištu.

Kamen se može postaviti u cijeloj kući, u kupatilu kao element ili kao pločice, izvana kao vrtni zid ili popločavanje, pa čak i kao dekorativni element na zidu. U svakom slučaju ima mnogo potencijala za kamen u kući.

“BX kamen” iz Jajca pruža vam mogućnost ugradnje kamena kao veličanstvene pozadine u vašem domu. To je sve što vam treba na glavnom zidu u dnevnom boravku.

Ljepota prirodnog “BX kamena” je u njegovoj različitosti. Ploče od prirodnog kamena idealan je dodatak svakoj kuhinji, a pravi komad može privući pogled jednako dobro kao i zid.

Ukoliko imate tu sreću da živite u kući sa dvorištem, kamena klupa, fontana, staza ili bazen obložen kamenom pružiće vam pravu oazu mira.

Prirodni “BX kamen” daje osjećaj neponovljive elegancije i jedinstvenu teksturu u enterijeru i eksterijeru. Toplotna inercija kamena pomaže u održavanju konstantne temperature u unutrašnjosti kuće, promovišući toplinsku udobnost i uštedu energije. Ekološki održiv, ovaj materijal ne sadrži nikakve hemikalije i može se bezbjedno koristiti u zatvorenom prostoru.

Možete miješati boje i teksture kako biste dobili zanimljiv izgled. Snaga i izdržljivost prirodnog “BX kamena” omogućava stvaranje otpornih podova u kupatilima, kuhinjama, spavaćim sobama ili dnevnim boravcima.

Takođe kamini obloženi prirodnim kamenom funkcionalni su i jednostavni za održavanje. Oni daju dodatnu vrijednost svakom objektu. “BX kamen” ima visoku termičku otpornost, tako da savršeno podnosi toplotu, bez oštećenja iako je u direktnom kontaktu s vatrom.

Prirodni “BX kamen” se može koristiti za izradu ukrasnih predmeta kao što su skulpture, lampe ili stolići. Savršeni su dodaci za dekoraciju, koji vam pomažu da dovedete završne detalje u svaku prostoriju u vašem domu.

Ako tražite elegantan, romantičan i luksuzan dizajn enterijera, ne tražite dalje od prirodnog “BX kamena”. Bilo da se odlučite za oblaganje unutrašnjih prostorija ili dekoraciju dvorišta, “BX kamen” dodaje trenutnu dubinu i dinamiku vašem dekoru.

Prirodni kamen je ponovo u modi, a mogućnosti su beskrajne. Kontaktirajte “BX kamen” telefonom na broj 063 943 981. Više informacija dostupno je i na njihovom sajtu, “BX kamen”, kao i na društvenim mrežama Fejsbuk i Instagram.

(A.M.)