“BX kamen” daje prirodni šarm vašem domu

Gradnja prvih trajnih struktura povezana je sa prirodnim kamenom koji je bio uobičajen materijal koji se koristio u tim strukturama prvenstveno zbog toga što je široko dostupan na većini lokacija, kao i zbog svoje izdržljivosti.

Mnogo ljudi i dalje preferira kamen u svojim domovima jer on daje prirodan i klasičan izgled stambenom prostoru. Čvrst, rustikalni i ekološki prihvatljiv, kamen ima prirodni šarm. Kada se koristi u enterijerima, daje bezvremensku i elegantnu atmosferu prostoru.

Ovaj materijal je dostupan u našoj okolini, i često se koristi u projektima zelene gradnje jer je ekološki održiv. Ne sadrži štetne materijale ili toksine i može se bezbijedno korisititi kako u zatvorenom, tako i na otvorenom.

“BX kamen” iz Jajca kompanija je koja će unijeti toplinu u vaš enterijer. Njihov kamen ima prirodni šarm i predstavlja vezu između prirode i zemlje.

Atraktivan kameni zid je jedna od ideja za zidnu dekoraciju na primjer u dnevnoj sobi koja u potpunosti može transformisati životni prostor. Prostor možete upotpuniti postavljanjem kamina na stranu gdje se nalazi kameni zid.

“BX kamen” je dostupan u različitim bojama, oblicima i veličinama. Samim tim što se radi o prirodnom materijalu, ne postoje dva ista kamena, a kombinacije su beskrajne.

Estetske i funkcionalne prednosti koje pruža ovaj materijal čine ga savršenim elementom za razne građevinske i dekorativne svrhe. Izdržljiv je, održiv i svestran. Povezuje se s luksuzom i elegancijom, stoga se može ugraditi u različite elemente dizajna enterijera i samim tim nadograditi cijeli prostor.

Svestranost ovog materijala praćena današnjim tehnologijama pomaže u stvaranju inovativnih komada namještaja za sve ukuse. Osim, podova, zidova, lavaboa, kade, prozorskih klupica, prirodnikamen se može ugraditi u stolove, kuhinjske radne ploče, stolice.

Upotreba prirodnog “BX kamena” učiniće vaš dom jedinstvenim. Svojom rustikalnom toplinom upotpuniće stambeni prostor. Kontaktirajte ih telefonom na broj 063 943 981. Nalaze se u okolini Jajca, mjestu Divičani, a kompletan prodajni asortiman možete pogledati i na njihovom sajtu “BX kamen”. Možete ih pronaći i na društvenim mrežama, Fejsbuk i Instagram.

Njihov kamen nudi beskrajne mogućnosti. Birajte ih po svom stilu i namjeni.

(A.M.)