Mlijekoprodukt sponzor 2. Banjalučkog piknika: Porodično druženje uz omiljene Vitalia proizvode

Najveća domaća mljekara Mlijekoprodukt, koja posluje u okviru regionalnog lidera u mliječnoj industriji Imleka, obilježiće Svjetski dan porodice u okviru 2. Banjalučkog piknika koji se održava 20. maja. Brend Vitalia biće sponzor piknika koji će biti organizovan u banjalučkom parku “Mladen Stojanović” u periodu od 11 do 16 časova.

U kompaniji Mlijekoprodukt izrazili su zadovoljstvo što su u prilici da daju svoj doprinos promociji zdrave porodice sa zdravim navikama.

“Kao što je porodica temelj svakog društva, tako je pravilna ishrana temelj svake zdrave porodice. Vitalia proizvodi pozicionirani su kao omiljeni na trpezama naših kupaca koji ovim izborom biraju kvalitetne proizvode nastale isključivo od mlijeka sa domaćih farmi. Banjalučki piknik prilika je da se svi zajedno podsjetimo na značaj zdravih navika i bavljenja sportom”, poručuju iz Mlijekoprodukta.

Posjetioci piknika imaće priliku da uživaju u brojnim zabavnim sadržajima koje su pripremili organizatori. Najmlađe će zabavljati animatori, a svi će imati priliku da se odmore na dekicama uz ukusne i zdrave proizvode sponzora.

Pridružite nam se u parku “Mladen Stojanović” 20. maja od 11 časova i budite dio ovog jedinstvenog događaja u vašem gradu!