Banjalučki dani muzike od 30. juna do 2. jula

Najposjećeniji muzički festival u BiH, “Banjalučki dani muzike”, održaće se po deveti put, od 30. juna do 2. jula 2022. godine na koncertnom prostoru Vodenog parka Akuana u Banjaluci.

Sve posjetioce očekuju tri festivalska dana ispunjena dobrom muzikom, plesom, druženjem i radošću.

Prvog dana festivala, publiku će rasplesati grupa Galija, Mile Kekin & Band, grupa Srčani udar, koja na festivalu dolazi čak iz daljine Kanade, te Stringsi Acoustic Orchestra i Lorien.

Drugi dan festivala rezervisan je za nastupe legendarne Јu Grupe, benda Rok Ko Fol iz Sjedinjenih Američkih Država, kao i nastup dinamičnog sastava Sevdah Baby i grupe Charna i LSD, pobjedničke takmičenja “Banjalučka gitarijada”.

Trećeg dana, publika festivala “Banjalučki dani muzike” ima priliku da među prvima u regionu čuje pjesme sa novog albuma benda Riblja Čorba, čiji su nastupili zaštitni znak ovog festivala.

Pored toga, na sceni “Banjalučkih dana muzike” nastupiće i fantastični Marčelo, Nensi, Raid i Napeti kvintet, Atomsko sklonište, banjalučki bendovi Respirator i Racija.

Ulaznice po cijeni od 10 KM po festivalskoj večeri biće u prodaji od 26.maja putem onlajn servisa kupikartu.ba, te na blagajni VP “Akuana” i ispred RK “Boska”.

Program sve tri festivalske večeri počinje u 20 časova.

Sve informacije koje se tiču festivala i rezervacija VIP ulaznica mogu se dobiti pozivom na broj 066 905 399.