„Banja Vrućica“ spremna za novu ljetnu sezonu

Novi hidromasažni bazen u sklopu otvorenog bazena „Banje Vrućice“ upotpuniće ljetnju ponudu ovog turističkog kompleksa. Sa prvim ljetnim temperaturama već su pristigli i prvi kupači koji ističu da su veoma zadovoljni novom ponudom.

„Otvoreni hidromasažni bazen prečnika je sedam metara i ima 24 mjesta za sjedenje i uživanje u hidro masažama. Pored toga bazen posjeduje i četiri slapa za masažu vratnog dijela kičme. Puštanjem u funkciju ovog bazena zaokružili smo ponudu otvorenog bazenskog kompleksa i stvorili izuzetne uslove za svaki vid uživanja u vodi.“, pojasnila je Milijana Bačić iz Službe marketinga ZTC „Banja Vrućica“.

Cjelokupan kompleks otvorenog bazena prostire se na 5000 m² a ukupna vodena površina oba bazena je oko 700 m². Ugostiteljsku ponudu bazenskog kompleksa upotpunjuje i natkrivena ugostiteljska terasa bara „Oaza“ koja nudi mnogbrojne ljetne specijalitete i osvježavajuće napitke kako za goste tako i za posjetioce, navode iz Banje Vrućice. I krovni dio ugostiteljske terase ovoga ljeta je preuređen i pretvoren u prostor za sunčanje i odmaranje sa preko 100 ležaljki.

„Da bismo svim zainteresovanima olakšali planiranje godišnjih odmora, tokom jula i avgusta mjeseca nudimo osmišljene wellness aranžmane „Ljetnje opuštanje“ i „Ljetnji odmor“ na bazi dva ili pet polupansiona, po cijenama već od 159,00 KM.“, naglasila je Bačićeva.

Pored navedenog, ovog ljeta u ZTC-u „Banja Vrućica“ u rad je puštena i ruska sauna, slana soba kao i hiperbarična komora.

11429010_10207059505990942_18686592_n - Copy