Agencija Info 5 obilježila 10 godina od osnivanja

Tim agencije Info 5 s najbližim saradnicima proslavio je 10 godina uspješnog poslovanja.

Agenciju su 2008. godine osnovali novinari Brankica Tejić Jerinić i Dragan Jerinić, a prvi projekat je bio lifestyle časopis Dom Info koji je izlazio osam godina, a svoj “život” nastavio je u digitalnom obliku kao portal dominfo.ba.

Danas je ovaj portal sastavni dio mreže koju čine i portali banjaluka.net, opcija.net, dunav.at, mamaonica.com, zdravarica.com i taster.ba, a koja pokriva različite teme u cilju zadovoljenja različitih interesa čitalačke publike.

PR vremenom postaje poseban sektor u koji se infrastrukturno i kadrovski sve više ulagalo. Danas je Info5 specijalizovan u pružanju usluga međunarodnim i lokalnim klijentima s ciljem poboljšanja njihovog poslovanja u vezi sa komunikacijama, strategijama i medijima, te organizovanja poslovnih događaja.

Veliko iskustvo stekli smo učešćem i koordinacijom u brojnim projektima koje smo realizovali zajedno sa Vladom Republike Srpske i međunardonim organizacijama.

Brankica Tejić Jerinić, direktorica firme Info 5 kazala je da je put do objedinjavanja svih ovih sektora u full service agenciju popločan trudom agencije Info5 da svaki put opravda povjerenje klijenta i uvijek ode korak dalje u svom djelovanju.

“Ovu firmu čine vrijedni ljudi otvoreni za sve izazove, koji stalnim radom na sebi stvaraju kvalitet i doprinose uspjehu naših partnera. Naša opredijeljenost je da konstantno ulažemo u znanje i usavršavanje, kao i da se spremno uhvatimo u koštac sa izazovima poslovanja” kazala je ona.

Na neformalnom druženju radnici koji su zaposleni od osnivanja dobili su simbolične poklone zahvale.