Aerodromska jakna u koju stane 15 kila stvari

Tvorci ove jakne nadaju se da će njihov izum smanjiti redove na aerodromoma i pojeftiniti naknade za prtljag, a i ne morate se brinuti da će vam se prtljag izgubiti.

Aerodromska jakna uštediće vam novac ako često putujete avionom. Naime, umjesto da plaćate za prtljag koji nosite na avion, svoje stvari možete pospremiti u 14 dubokih džepova.

Tvorci ove jakne nadaju se da će njihov izum smanjiti redove u zračnim lukama i pojeftiniti naknade za prtljagu. U Aerodromskoj jakni možete ponijeti 15 kilograma stvari, dovoljno za sve što vam treba za noćenje ili dva.

Dužina jakne se može prilagoditi i nositi na tri načina, a dio se čak pretvara i u torbu u koju možete pospremiti sve kad se iskrcate iz zrakoplova.

Proizvođač Juice Promotions Australia kaže da u jaknu stanu otprilike dva laptopa, tablet, dva para cipela, traperice, pet majici kratkih rukava, džemper i kamera.

“Ova jakna će vam omogućiti da sa sobom ponesete sve što vam treba, a ne morate se brinuti da će vam se prtljag izgubiti ili da ćete morati puno platiti” – rekao je za Daily Mail dizajner Andy Benke koji za proizvodnju svog proizvoda pokušava skupiti novac za Kickstarteru.

jakna umjesto kofera

aerodromska jakna

24sata.hr