7 detalja kojim ćete dosadan dom pretvoriti u moderan

Većina nas voli biti u trendu ali postalo je prilično teško pratiti šta je in, a šta out. Ako i vi uživate u modernom okruženju, a nemate vremena za redovno pretresanje trendova, evo malog vodiča uz pomoć kojeg možete izabrati moderne dekore za svoj dom.

Uz ove elemente i ukrase u očima ljudi u okruženja važićete za stilsku kraljicu, a dom oplemeniti lijepim stvarima koje neće tako brzo biti demode.

Elegantna lampa

Jednostavna, elegantna, nenametljiva i kvalitetna lampa treba svakom domu. Ova studija Floor je oličenje tih kvaliteta ali možete naći i znatno povoljnije, nedizajnerske primjerke.

Drvene stolice

Ove vas možda podjsećaju na stare stolice iz bakine kuće na selu, ali sviđalo vam se ili ne, one su hit! Svijet je lud za ovim u francuskom seoskom stilu, ali u našim zanatskim radnjama siurno možete pronaći ljepše. Ili još bolje, ako imate neki stari primjerak obnovite ga!

Ručno rađene posude od keramike

Velika je vjerovatnoća da se neko u vašoj blizini bavi izradom posuda od keramike. Ovaj detalj je skoro pa obavezan u svakom modernom domu, što svakako podržavamo. Takođe, nemojte ih samo čuvati, uživajte u njima i koristite ih.

Fotelje koja se ističe

Ako imate potpuno jednobojan, jednostavan i neupečatljiv dnevni boravak ovakva fotelja vam je neophodna kako bi izbjegli monotniju.

Velika staklena vaza

Velika, elegantna staklena vaza, po mogućnosti kvalitetne izrade. Njome zamijenite nekoliko beskorisnih, sitnih ukrasa.

Okruglo ogledalo 

Ne znamo zašto su postala toliko popularna, ali drago nam je da jesu jer izgledaju odlično!

Tepih geometrijskog dezena

Ako želite najbrži mogući makeover neke prostorije kojim ćete dobiti efekat modernog, mladalačkog prostora izaberite tepih/stazu geometrijskog motiva u crno-bijeloj kombinaciji ili pak nekim pastelnim nijansama. Upečatljiva promjena zagarantovana!