Zajedno mislimo dobro – pozovite 1412

Na dan kada se obilježava Međunarodni dan djece, otvoren je humanitarni broj telefona za prikupljanje sredstava za obnovu Klinike za ginekologiju i akušerstvo u Banjaluci.

Međunarodni dan djece, koji se obilježava 1. juna, jedan je od najstarijih međunarodnih praznika koji podsjeća i podstiče roditelje, javne organizacije i državne institucije da prepoznaju prava djece i promovišu njihovu implementaciju. Svake godine uoči ovog praznika se organizuju mnogobrojne dobrotvorne akcije širom svijeta, koje imaju za cilj poboljšanje života djece.

Kompanija m:tel u skladu sa društveno odgovornim principima poslovanja već godinama nesebično podržava velike humane projekte, a sa naročitom pažnjom se odnosi upravo prema onim projektima koji se tiču najmlađih.

Jedan od takvih projekata, koji još uvijek traje, jeste i obnova sanitarnih prostorija na Klinici za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra u Banjaluci, pod nazivom „Zajedno mislimo dobro“, u organizaciji Udruženja „Misli dobro“ iz Banjaluke. Za podršku projektu, koji za cilj ima prikupljanje sredstava za stvaranje što boljih uslova za bebe i porodilje na ovoj klinici, kompanija m:tel je obezbijedila donaciju u iznosu od 15.000 KM.

Na dan praznika djece, m:tel je za potrebe prikupljanja sredstava za obnovu navedene klinike, ustupio na korišćenje i humanitarni broj 1412, putem kojeg korisnici m:tel mreže mogu donirati 1KM po pozivu, a broj će biti aktivan u narednih mjesec dana.