XYnet novo ime za tvoju Dopunu

Korisnik si m:tel Dopune i želiš da isprobaš novu tarifu?

Pozovi *100#, zaviri u servis Moj meni i odaberi novu Dopuna tarifu pod nazivom XYnet. Ova prepaid tarifa, pored razgovora i slanja poruka omogućava ti i kupovinu posebno kreiranih XYnet tarifnih opcija za mobilni internet i to:

20 GB po cijeni od 2 KM, koju koristiš 24 sata, te
30 GB po cijeni od 3 KM, koja ti važi 3 dana.

Kao korisnik XYnet tarife dobijaš i mogućnost besplatnih razgovora sa dva Prijatelj broja iz bilo koje mobilne ili fiksne mreže u BiH.

Možda ti treba novi Plan?

Ako si od onih kojima je internet na telefonu „must have“ predlažemo ti i novi XYnet tarifni plan. Podsjetićemo te da kao korisnik Dopuna tarifnih planova internet možeš da koristiš bez nadoknade i nakon potrošenog dobijenog bonusa po maksimalnoj brzini, sve do isteka trajanja plana, a ovaj XYnet tarifni plan traje 7 dana, u njemu dobijaš  4GB bunusa i to po cijeni od 4 KM.

Aktivaciju ovog tarifnog plana možeš izvršiti ili u okviru servisa Moj meni ili pozivom *147*1#, a naravno tu je i mogućnost aktivacije putem m:go aplikacije.

Potreban ti je novi pripaid broj?

Na prodajnim mjestima označenim Dopuna zastavicom, širom BiH možeš da kupiš m:tel Dopuna:Start paket po cijeni od 4 KM. U okviru ovog paketa dobijaš 2 KM za razgovore i poruke, te mogućnost aktivacije XYnet Dopuna plana sa 4 GB mobilnog interneta, sa periodom važenja od 7 dana.

Odaberi m:tel prepaid po svojoj mjeri i komuniciriaj uz XYnet.

Za više informacija pozovi 066 10 10 10 ili posjeti www.mtel.ba