VRIJEME JE ZA BORAVAK U PRIRODI: Fourb kućice – brzo rješenje za vikendicu (FOTO, VIDEO)

Mir, tišina i priroda su najbolji lijek za stres svakodnevnog života. Sve češće se odlučujemo na to da svaki slobodan trenutak iskoristimo za boravak u prirodi. Fourb kućice danas su popularno i zastupljeno rješenje za sve one koji žele vikendicu u kojoj će moći uživati s porodicom i prijateljima.

Interesovanje za ove objekte je poraslo s obzirom na komplikovane procedure dobijanja dozvola, gradnje objekata, izuzetno visoke cijene materijala…

@ekobox_kontejneriFourb luksuzne vikendice! Luksuzna strana modularnih objekata. Moderan i inovativan dizajn. Fourb home definitivno nikog neće ostaviti ravnodušnim! Pozovite nas!♬ Femme Like U – Monaldin & Emma Peters

Ovaj vid rješavanja pitanja krova nad glavom potpuno je drugačiji od klasičnih sistema gradnje, a pritom je i dosta povoljniji i znatno brži.

Kompanija „EKObox“ iz Srebrenice bavi se proizvodnjom forub kućica. Kako kažu, za ove objekte postoji veliko interesovanje, a sve češće se koriste kao vikendice.

Modularni sistemi koji se oblikuju u stambeni ili kancelarijski prostor, skladište ili lokal, kompanija „EKObox“ izrađuje u različitim dimenzijama, u skladu sa zahtjevima kupaca.

Odabir kućice za povremeno mjesto „bijega“ u prirodu ili trajni boravak čini se kao idealno rješenje. Bogata ponuda ove kompanije ispuniće vaša očekivanja i obezbijediti sve potrebne elemente kako biste uživali u savremeno opremljenom prostoru.

Fourb kućice sjajno su rješenje za vikendicu koja će biti postavljena na prethodno očišćen teren i trajati decenijama bez promjena i narušavanja funkcionalnosti. Zahvaljujući inovativnoj opremi u kućicu mogu biti smješteni svi potrebni elementi za odmor, relaksaciju, higijenu i svakodnevnicu.

Ovaj model vikendica danas ima moderne tende, balkone, nadstrešnice i naravno riješena pitanja vodovodnih, elektro i svih drugih značajnih instalacija.

Sinonim za „EKObox“ je kvalitet, izdržljivost i otpornost materijala, kao i prilagođavanje potrebama kupaca. Zahvaljujući modularnom sistemu gradnje kupci mogu birati raspored prostorija, kvadraturu, kombinaciju boja, estetske detalje…

Sve navedeno govori u prilog tome da su fourb kućice sjajan izbor za život ili privremeni boravak u prirodi. Jednostavna i efikasna montaža, prilagodljivost potrebama kupaca, uz vrhunski kvalitet samo su neke od prednosti kompanije „EKObox“, čije vikendice koriste mnogi za odmor na planini, kamp naselju, moru…

Kontaktirajte ih i uvjerite se sami. Vrijeme je za vikendice.

 

(A.M.)