“Villa Anri”: Turistički biser u srcu Mostara

U centru Starog grada Mostara, udaljena nekih 100 metara od Starog mosta, smještena je “Villa Anri”, koja se svojom gracioznošću, ljepotom i parkom punim mediteranskog cvijeća savršeno uklapa u atmosferu Starog grada.

Vila posjeduje ukupno osam soba, koje su opremljene klima-uređajima, Wi-Fi internet konekcijom, kablovskom TV i kupatilom, a neke od njih imaju i terasu sa koje se pruža panoramski pogled na rijeku Neretvu i mostarski Stari most, koja pruža nezaboravan ugođaj za relaksaciju i odmor.

Kako izvana, tako i iznutra, osjeti se miris prirodnih materijala, kamena, drveta i kovanog željeza od kojih je sagrađen objekat. Enterijer odlikuje spoj modernog i tradicionalnog uređenja, a mirne, prostrane i svijetle sobe napravljene su kako bi savršeno kombinovale rad i opuštanje, eleganciju i visoku tehnologiju.

Za dekor pun antikviteta zaslužan je prethodni vlasnik vile, koji je sakupljao predmete sa mnogobrojnih putovanja, te tako doprinio tradicionalnom šarmu objekta.

Po dolasku u vilu goste dočekuje ljubazno osoblje, koje će uz piće dobrodošlice preporučiti najatraktivnija mjesta u gradu Mostaru. U sklopu “Ville Anri” nalazi se i mali restoran u kojem se gostima servira doručak bogat zdravim i ekološkim bosanskohercegovačkim proizvodima, a na raspolaganju im je i privatno parkiralište pod video-nadzorom.

Kako bi ugođaj i boravak u gradu na Neretvi bio što potpuniji, vila nudi i organizaciju izleta do raznih mjesta u Hercegovini, među kojima su Blagaj, Počitelj, slapovi Kravice i Međugorje, kao i usluge rent-a-cara.

“Villa Anri” je jedno od omiljenih odredišta za turiste iz cijelog svijeta, što pokazuju i mnogobrojna priznanja i pozitivne recenzije, koje joj redovno ostavljaju zadovoljni gosti na sajtovima booking.com i expedia.com. Zato, ako tražite idealno mjesto u kojem možete doživjeti sve čari Mostara, posjetite “Villu Anri”.

32

IMG_2863_tonemapped_inn

IMG_2866_tonemapped_inn

IMG_3959_tonemapped_inn

IMG_4034_tonemapped_inn