Vidi bliže, vidi bolje uz najnovije Huawei P20 i P20 Pro telefone

Kompanije m:tel i Huawei su u utorak 17. aprila, u Banjaluci, premijerno predstavile najnovije Huawei P20 modele.

Brojne zvanice i predstavnici medija, imali su priliku da se upoznaju sa fantastičnim performasama Huawei P20 i P20 Pro pametnih telefona.

Prisutnim gostima obratio se ovom prilikom Zhang Zhe, regionalni direktor terminalnog odjeljenja Srbija Rep kancelarije, koji je između ostalog potvrdio da Huawei konstantno donosi inovacije u svijet mobilne industrije i poručio da su modelima P20 serije, nova era mobilne fotografije i revolucija mašte tek započele.  

Huawei P20 Pro je prvi telefon na svijetu sa trostrukom kamerom, koja otvara potpuno nove horizonte u svijetu mobilne fotografije, a mogućnosti u korištenju kamere na mobilnim telefonima podiže na do sada neviđen nivo. Zadnja, trostruka kamera sačinjena je od tri sočiva koju čine 40 megapiksela (RGB), plus 20 megapiksela (Monohromska), kao i 8 megapiksela (Telefoto) koja izmedju ostalog podržava autofokusiranje.   

Na modelu Huawei P20, kao nastavak uspješne saradnje sa kompanijom Leica, nalazi se potpuno nova dualna kamera, koju čine kamere sa sočivima od 12 megapiksela u boji i monohromatskim sočivom od 20 megapiksela.

Zahvaljujući moćnoj vještačkoj inteligenciji, kamere P20 i P20 Pro telefona prepoznaju i prilagođavaju podešavanja za savršenu fotografiju.

Oba modela posjeduju prednju kameru od 24 megapiskela sa opcijama uljepšavanja i 3D osvjetljenja, koja pravi nevjerovatne selfie fotografije.

Huawei P20 i P20 Pro pretvaraju svaki savršen momenat u vječnost, uz pomoć “super slow motion” moda, koji je u stanju da u svakom trenutku uhvati detalje koje je nemoguće vidjeti golim okom.

Kako su Huawei P20 i P20 Pro inspirisani svjetlošću, krase ih nevjerovatne nove boje, koje su telefon pretvorile u pravo umjetničko djelo.

„I kao što se kompanija Huawei uvijek trudi da na tržište donese revolucionarne modele svojih uređaja, tako se i kompanija m:tel trudi da bude prva u ponudi svojih usluga, te da uz najbolje pakete, ponudi i vrhunske uređaje“, navela je Jelena Maksimović, portparol kompanije m:tel.

Huawei P20 i P20 Pro modeli dostupni su m:tel korisnicima u m:tel prodajnim mjestima širom BiH, kao i na sajtu kompanije m:tel na adresi www.mtel.ba po simboličnoj cijeni već od 1 KM uz XXL Pretplata tarife. Ove tarife izdvajaju se ne samo po tome što uz njih možete da nabavite fantastične uređaje, već i po odličnim bonusima, neograničenim razgovorima, porukama i mobilnom internetu.

I zato pomjerite granice i uživajte u novoj kolekciji stila!