Uživajte u HBO sadržajima bez nadoknade: Preporuke serija koje ne biste smjeli propustiti

Povodom ekskluzivne ponude za postojeće korisnike m:tel TV paketa, koju mogu iskoristiti do kraja mjeseca februara i bez nadoknade testirati i gustirati najbolje filmove i serije iz HBO produkcije, pitali smo trenutne HBO korisnike koja im je omiljena serija.

„Odakle da počnem? U kategoriji dramska komedija koja je životno moguća sa realnim preispitivanjima u vezi sa razvodom – Razvod. U kategoriji teška drama sa primjesama krimića serija Bronzana bašta (HBO Latin, da napomenem). U kategoriji krimi, ko bi bolje nego Britanci sa sjajnom Gillian Anderson – serija Pad. U kategoriji SF – serija Ostavljeni. U kategoriji „sezonašica“ (7 sezona), kombinacija drame i komedije serija Sestra Džeki. Lik koji vas toliko opsjedne da o njoj mislite kao da vam je sestra rođena.

Srce mi se cijepa kad pogledam da su mi, uz sve navedeno, ostali još i naslovi: Afera, Džon Adams, Kalifornikacija, Klika, Kobna noć, Ljudi sa Menhetna (Mad Men), Mildred Pirs, Milijarde, Mozaik, Na terapiji, Nevine laži, Obdaren, Pet dana, Pravi detektiv, Reci da me voliš, Sluškinjina priča, Tabu i nova serija koja obećava Ovdje i sad.”

(Anđelika)

Gomora, naravno. Ne mogu dočekati novu sezonu.“

(Neno)

„Аko se radi o starim HBO serijama, definitivno Sopranosi. Od novije HBO serijske produkcije svidjela mi se serija Razvod sa nezaobilaznom Sarom Džesikom Parker. Druga sezona, koja je nedavno počela mi je čak puno bolja, iako mi je super što u HBO arhivi može da se pogleda i kompletna prva sezona serije.

Ipak, serija koja me se najviše dojmila je Gomora, koja je takođe dostupna u HBO videoteci. Odlična italijanska serija o mafiji, vibrantnom životu u kvartovima Napulja, izuzetno napisana.

Super mi je što u HBO serijama koje tretiraju muško–ženske odnose sa dozom humora često prepoznajem pojedine prijatelje i prijateljice kroz glavne likove (osim Gomore i Sopranosa).“

(Tanja)

„Moj favorit je Mladi papa. Zato što je JL (Jude Law prim. prev.) zgodan za ne povjerovati.“

(Kristina)

Afera. Nervira me Noa, ali mi se sviđa Kol. Interesantna priča o preljubi ispričana iz različitih uglova glavnih aktera“

(Jelena)

Lažov – Napet i uzbudljiv psihološki triler koji ispituje dvije strane odnosa i dvije strane istine. U čiju istinu povjerovati?

Nevine laži – Fantastična glumačka ekipa. Serija o tajnama koje se kriju iza fasada brakova, porodica, bogatog društva i naizgled savršenog života. Ko je ubica, a ko je žrtva? Hhmmmm.

Peni Dredful – Horor serija fantastične produkcije, scenografije i kostimografije smještena u viktorijanski mračni, prljavi, opasni, ekstravagantni London. Bavi se pitanjima šta znači biti čovjek i kako zadržati ljudskost, na šta je sve čovjek spreman da uradi za one koje voli, gdje je granica života i smrti i ima li je?

Ukoliko niste ljubitelj natprirodnog – čudovišta, demona, mračnih sila, vampira, vukodlaka itd., ovo nije serija za vas :)“

(Vlatka)

Mladi Papa. Jer nije samo serija, već umjetnost glavom i bradom”

(Aleksandra)

Sigurni smo da ćete i vi imati svoje favorite. Zatro, požurite, upalite odmah svoj m:tel TV i do kraja februara aktivirajte HBO kako biste čak do kraja aprila bez nadoknade uživali u satima HBO filmova i serija.

Pored HBO TV kanala (HBO, HBO2 i HBO3) bez nadoknade testirajte i HBO Videoteku sa svim predloženim serijama i još stotine filmskih i serijskih naslova.