Uspješno održana trka “Vitalia Banjalučka desetka”

Mlijekoprodukt, najveća domaća mljekara koja posluje u okviru regionalnog lidera u mliječnoj industriji Imleka, sa brendom Vitalia bila je sponzor manifestacije „Run&More PARK“ koja se održala proteklog vikenda u parku „Mladen Stojanović“.

U centralnoj trci „Vitalia Banjalučka desetka” učestvovalo je 2000 takmičara, koji su imali zadatak da u roku od jedan i po sat istrče dionicu od 10 km, odnosno dva kruga po 5 km.

U Banjaluci su ovog vikend trčali i neki od najuspješnijih atletičara regiona:, Olivera Jevtić iz Srbije, Bojana Bjeljac iz Hrvatske,jedna od najboljih bosanskohercegovačkih atletičarki Lucia Kimani i Stenli Kipruto iz Kenije.

Učešćem na ovoj manifestaciji Mlijekoprodukt je još jednom potvrdio da podržava događaje koje promovišu zdrav način života, važnost bavljenja fizičkim aktivnostima, održavanje dobre forme i zdrave ishrane.

“Kao kompanija koja strogo vodi računa o kvaliteti i zdravstvenim benefitima svojih proizvoda, sa našim brendom Vitalia podržavamo Banjalučku desetku jer vjerujemo da je zdrava i uravnotežena prehrana, kao i bavljenje sportom, osnova dobrog zdravlja. U tom smislu nastojimo da našim potrošačima ponudimo vrhunske proizvode napravljene od najkvalitetnijeg mlijeka sa domaćih farmi, kakvi su i Vitalia proizvodi”, kazali su iz Mlijekoprodukta.

Festival „Run&More Park“ i trka „Vitalia Banjalučka desetka“ povezali su ovog septembra u Banjaluci prirodu, grad, sport, zabavu, brojne sportiste, rekreativce i građane koji su ih bodrili.