Uskoro novo dječije igralište u Banjaluci

Predstavnici gradske uprave Banjaluka i kompanije “Mlijekoprodukt” danas su potpisali ugovor o donaciji većoj od 50.000 KM za izgradnju dječijeg igrališta, čime je počela realizacija projekata izgradnje igrališta na cijelom području grada sa društveno odgovornim kompanijama.

Ugovor su u Banjaluci potpisali gradonačelnik Igor Radojičić i šef Tima za marketing kompanije “Mlijekoprodukt” iz Kozarske Dubice Vlado Sandić.

“Grad nudi lokacije, rješavanje imovinskih odnosa i dozvola, a kompanije, u skladu sa poslovnim politikama i interesima, mogu donirati kompletno igralište, uslugu ili finansijski pomoći izgradnju. U prostornim planovima identifikovano je oko 60 takvih lokacija, što postojećih, što novih”, rekao je Radojičić novinarima nakon potpisivanja ugovora.

Mlijekoprodukt

On je naveo da je na nedavnom sastanku sa društveno odgovornim kompanijama ponuđeno više od 20 lokacija sa kojima se operativno može operativno djelovati kada je riječ o imovinskim odnosima, a onda i izdavanjem potrebnih dozvola.

Sandić je naglasio da će “Moja kravica” dječije igralište biti sagrađeno na jednom od najatraktivnijih gradskih područja – Parku “Dr Mladen Stojanović”, i to prema savremenim svjetskim standardima, naročito kada je riječ o bezbjednosti djece.

Prema njegovim riječima, planirano je da igralište bude otvoreno 22. aprila, na Dan grada Banjaluka.

“Poslovna politika kompanije `Mlijekoprodukt` dobrim dijelom je usmjerena prema mlađoj populaciji. Našim brojnim kampanjama sponzorišemo i promovišemo važnost djece i stabilne i zdrave porodice koja je ključ srećnog odrastanja”, rekao je Sandić.