Uručeni ključevi stanova za ratne vojne invalide

Predsjednica Skupštine opštine Laktaši, Snježana Radetić, uručila je u ime opštine Laktaši ključeve stanova za dvije porodice ratnih vojnih invalida u Velikom Blaškom .

Stambena zgrada sa šesnaest stanova izgrađena je zajedničkim učešćem Ministarstva rada i boračko invalidske zaštite i opštine Laktaši za potrebe smještaja porodica poginulih boraca i ratnih vojnih invalida sa statusom od prve do četvrte kategorije. Ranije je dodijeljeno 14 stanova, a preostala dva uručena su Siniši Dubočaninu i Milanu Živkoviću.

Porodice za dodjelu dva jednosobna stana površine 38 metara kvadratnih odabrane su na osnovu konačne rang liste. Jedan od dobitnika stana je Siniša Dubočanin koji kaže da mu mnogo znači što je riješio stambeno pitanje.

„Čekao sam ovaj dan i zahvalan sam i Ministarstvu i opštini Laktaši što su mi obezbijedili krov nad glavom. Nadam se da ću što prije biti u mogućnosti da se uselim“, kazao je Dubočanin.

Ovom prilikom predsjednica Skupštine opštine istakla da je ovo jedan od načina kojim opština Laktaši u saradnji sa Ministarstvom rada i boračko invalidske zaštite pokušava da pokaže svoj odnos poštovanja i vječne zahvalnosti ovim porodicama