Under Armour testiranje snage po prvi put u Banjaluci

Po prvi put, po uzoru na najveće svjetske metropole, Banja Luka je mjesto održavanja spektakularnog događaja koji organizuje Sport Vision kompanija u saradnji sa Under Armour brendom, a na kojem će najhrabriji moći da testiraju granice svoje izdržljivosti i fizičku spremnost.  

Sport Vision Challenge by Under Armour“ takmičenje će se održati 29. septembra na Trgu Krajine u Banjaluci, a svi koji misle da su spremni da odgovore Under Armour izazovu mogu se prijaviti u inbox Sport Vision Facebook stranice od 18. do 27.09.  Prijave važe samo za starije od 18 godina.

Tražimo najsnažnije učesnike kojima će tokom takmičenja podršku pružiti jedni od najboljih banjalučkih trenera, profesionalaca i rekreativaca iz oblasti fitnesa: Maja Regodić, Aleksandra Aničić i Siniša Josić. Pored njih, specijalni gosti su i dobro poznati Under Armour promoteri i renomirani fitnes insturktori i treneri iz Sarajeva Lejla i Tarik Šečić.

Svoju fizičku spremnost će imati priliku da testira 28 takmičara koji će morati da savladaju niz različitih prepreka i da prođu kroz eliminacione krugove. Sve učesnike očekuju nagrade, a tri najspremnija učesnika očekuje Under Armour oprema u vrijednosti od:

1.     mjesto – 500KM

2.     mjesto – 300KM

3.     mjesto – 100KM

Ovaj ekskluzivni događaj u Banjaluci koji organizuje Sport Vision kompanija uz podršku čuvenog Under Armour brenda koji je poznat po vrhunskoj fitnes i trening opremi održaće se po uzoru na svjetske Under Armour događaje testiranja snage koji godinama unazad privlače najspremnije fitnes zaljubljenike iz gradova u kojima je organizovan.

Zagrijavanje za takmičenje, druženje sa Under Armour promoterima iz Banjaluke i više informacija o događaju – Sport Vision Challenge by Under Armour biće održano u ponedjeljak, 24.09. u Sport Vision radnji u RK Boska.

Pokaži i ti da imaš snagu volje, da si spraman/a da odgovoriš ovom prestižnom svjetskom takmičenju i vidimo se na Trgu Krajine u Banjaluci.