Ukus Italije u Banjaluci

Banjalučani i svi oni koji posjećuju Banjaluku, odnedavno imaju još jedno novo mjesto gdje mogu uživati u vrhunskim okusima više vrsta pica.

Naime, Hotel Vidović u svojim restoranima i lanč baru Pauza poslužuje vrhunske pice rađene po recepturi italijanskih majstora kuhinje.

Kuhari navedenog hotela su u sedmom mjesecu bili na dvonedjeljnom boravku na jugu Italije i uspješno savladali gastronomske izazove svojih italijanskih kolega, te su se odvažili napraviti možda i najbolje pice koje se mogu probati u gradu na Vrbasu.

Garancija kvaliteta i praćenje trendova prosto nameću, već dugo vremena, da ovo italijansko jelo nađe svoje mjesto među tradicionalnom kuhinjom koju Hotel Vidović njeguje od samog početka rada.

Šef kuhinje Ognjen Đumić je sa kolegama prošao kompletan program usavršavanja na polju pripreme pica i tim hotela Vidović je na taj način uspio proniknuti u najsitnije tajne pripreme vrhunskog specijaliteta i planetarnog italijanskog brenda.

Pored nekoliko klasičnih, svjetski poznatih pica, u ponudi navedenog Hotela ćete pronaći i neke specijalitete po ukusu šefa kuhinje, kao i neke zaboravljene prve recepte pica iz najudaljenijih predjela južne Italije.

Ljubazno i profesionalno osoblje uz odličan ambijent Hotela Vidović će sve učiniti da vaš boravak i gastronomski užitak ostane nezaboravan.