TREND KOJI NE ZASTARIJEVA: BX kamen savršena kombinacija visoke estetike i funkcionalnosti

Prirodni kamen, jedan od najstarijih i najljepših građevinskih materijala posljednjih godina široko je rasprostranjen u dekoraciji enterijera i eksterijera.

Pored arhitekture i građevinarstva gdje je našao primjenu od davnina, posljednjih godina sve češće je trend uređenja unutrašnjih prostora.

Od otmenog i elegantnog izgleda, preko izuzetno velike otpornosti, dugovječnosti i vanvremenskog izgleda koji ostavlja bez daha, prirodni kamen se ističe kao najkvalitetniji materijal.

Ovaj materijal u domu možete iskoristiti na najrazličitije načine, obložiti jedan ili više izdova, stepenice, balkone, predivne kamine, ali i fontane za vrtove, staze…

Kompanija “BX kamen” iz Jajca bavi se eksploatacijom prirodnog kamena, od kojeg mogu da naprave prave majstorije koje će uljepšati vaš životni prostor.

“BX kamen”, različitih formi, oblika i dimenzija daje brojne mogućnosti kombinovanja i izrade mnogobrojnih elemenata za vaš dom.

Njihov kamen odlikuje veliki stepen izdržljivosti od spoljašnjih uticaja, a nijanse u kojima se “BX kamen” može pronaći variraju i uglavnom su pastelnih boja.

Osnovna odlika njihovog kamena, osim atraktivnosti, jeste i visok prag tolerancije na spoljašnje uticaje i ekstremne temperature. Upravo to je jedan od razloga zbog kojih se ovaj materijal pokazao kao vrlo praktičan i primjenljiv u različitim oblastima uređenja doma.

“BX kamen” namijenjen je svima koji žele da uživaju u uređenim baštama i vrtovima, da naprave predivne fasade, srede zidove i stepenice, uz šank ili kamin provedu trenutke sa svojom porodicom i prijateljima…

Ukoliko se na pravi način iskombinuje sa ostalim materijalima i elementima u domu učiniće da vaš enterijer izgleda svjetski, da bude prepoznatljiv i unikatan, te da se u njemu osjećate predivno.

Ovaj materijal definitivno predstavlja trend koji ne zastarijeva. Njegova bezvremenost i vrijednost nalaze se prije svega u savršenoj kombinaciji visoke estetike i funkcionalnosti.

Dugotrajan, izdržljiv, održiv i unikatan, prirodni “BX kamen” preobraziće vaš životni prostor. Ukoliko težite ka glamuroznom domu kontaktirajte “BX kamen”. Broj telefona je 063 943 981, a više informacija možete pronaći njihovom sajtu ili fejsbuk i instagram profilu.