M:tel Web shop – birajte on-line za više popusta i poklona

Web shop je moderan način kupovine, koju možete obaviti iz udobnosti svoga doma ili bilo kojeg mjesta, u bilo koje doba dana. Kompanija m:tel vam putem svog Web shop-a nudi brzu i sigurnu kupovinu, uz odlične promotivne ponude koje možete ostvariti samo ako ih uzmete putem interneta.

Jedna od promotivnih ponuda koju možete pronaći na adresi www.mtel.ba, odnosi se na kupovinu sjajnih telefona po nižim cijenama, kao i poklon – 8 GB mobilnog interneta uz Pretplata:S Net tarifu tokom čitavog ugovornog perioda! Uz to, tokom ovog promotivnog perioda možete izabrati i jedan od telefona ZTE Blade V8 Lite za 1 KM ili LG G6 po povoljnijoj cijeni, na čak 24 beskamatne mjesečne rate.

M:tel Web shop vam omogućava izbor m:tel usluga, kupovinu uređaja, a to je i mjesto na kojem se možete u bilo koje vrijeme informisati o cijenama, promotivnim ponudama ili performansama uređaja koji vas interesuju. Takođe, to je adresa na kojoj vas čekaju mnogobrojne mogućnosti kombinovanja u skladu sa vašim potrebama za komunikacijom, svakodnevni popusti i ponude za sve postojeće i buduće korisnike.

Sve kupljeno na m:tel-ovom Web shop-u, stići će na vašu adresu, jer ova kompanija nudi i uslugu besplatne dostave. Posjetite adresu www.mtel.ba i klikovima ‘prošetajte’ bogatom ponudom usluga i uređaja, kreiranoj za sve ukuse!