TRADICIJA DUGA 15 GODINA SE NASTAVLJA: Počelo premijerno emitovanje emisije “Dom info” na TV širom BiH

Emisija “Dom info”, koja je nastavak tradicije časopisa i portala “Dom info”, premijerno je počela emitovanje na televizijama širom Bosne i Hercegovine.

Dom je mjesto gdje želimo da se osjećamo lijepo, udobno i sigurno, a emisija “Dom info” gledaocima približava kulturu življenja kroz predstavljanje različitih domova, uređenje enterijera i eksterijera, ali i noviteta iz svijeta arhitekture i građevine.

Emisijom “Dom info” tradicija istoimenog časopisa i portala, duga 15 godina, se nastavlja, samo u elektronskoj formi.

Časopis “Dom info” je porodični časopis, a sada gledaoci imaju priliku da uživaju u porodičnoj emisiji koja će imati redovne i povremene rubrike u kojima će se pratiti noviteti iz oblasti uređenja enterijera i eksterijera, cijene nekretnina u našoj zemlji, ali i okruženju. Takođe ćete dobiti savjete kako održavati dom i na koji način da zdrav dom bude sinonim zdrave porodice.

Iako je danas zahvaljujući internetu inspiracija za uređenje enterijera ili gradnju doma nadohvat ruke, televizijski programi na temu arhitekture i dizajna ne gube na popularnosti. Ljubav publike prema ovakvim sadržajima ne jenjava, što su brojne televizijske stanice širom BiH prepoznale, tako da je emisija “Dom info” krenula u novu avanturu.

Dom treba da bude vaša oaza mira, mjesto u kojem ćete se osjećati opušteno, a emisija “Dom info” i njen tim će kroz korisne savjete i informacije pomoći da uredite željeni prostor, te da svoj dom učinite ljepšim i ugodnijim.

Emisija će svoja izdanja imati jednom mjesečno. Urednik i autor je Brankica Tejić-Jerinić, a voditelj Vesna Račić. Pored emitovanja na raznim TV stanicama u BiH, emisija će se emitovati i na YouTube kanalu.

Svoje komentare, prijedloge, pitanja možete slati na mail adresu portala “Dom info”, kao i na zvanične profile na društvenim mrežama (Fejsbuk, Instagram, Tviter).

Emisija “Dom info” vam predstavlja kvalitet, luksuz, inovacije, efikasnost, ekološke principe i praktičnost. Ukoliko ste u potrazi za praktičnim rješenjima, trendovima, kreativnim temama u arhitekturi, građevinarstvu, uređenju i opremanju enterijera – budite uz emisiju “Dom info”.