Stručnjaci kompanija “SAP” i “Microsoft” predavači na konferenciji u Tesliću

Zahvaljujući uspostavljenom partnerstvu između banjalučke kompanije “Prointer” i globalnih IT lidera – kompanija „SAP“ i „Microsfot“ , hotel „Kardial“ u Tesliću je danas okupio veliki broj učesnika na društveno-edukativnom skupu radi adekvatnog poslovnog unapređenja u IT oblasti.

Kako uspješno planirati resurse u održavanju i učiniti prodajne timove efikasnijim, te kako organizovati timove na terenu – bila su samo neka od aktuelnih pitanja iz ove sfere poslovanja, a konferencija je održana s namjerom da pruži odgovore IT stručnjacima, kako iz privatnog, tako i iz javnog sektora.

Realizovana su ukupno dva predavanja, od kojih je Nenad Šljivić, ekspert za poslovne strategije u kompaniji “Microsoft”, upoznao sve prisutne sa veoma snažnom razvojnom platformom, na kojoj “Microsoft” partneri širom svijeta implementiraju sopstvena poslovna rješenja.

Prointer Banjaluka

Pored Šljvića, govorila je i Olja Lapčević, čije je predstavljanje stavilo akcenat na najpoznatiji poslovni softver “EAM”, a koji pruža cjelokupnu funkcionalnost za samouslužne aplikacije, analitiku, finansije, upravljanje ljudskim kapitalom, logistiku, te korporativne usluge.

„Učesnici su imali priliku usvojiti znanja i iskustva relevantnih predavača koji dolaze ispred naših globalnih partnera. Kako bi bolje razumjeli nova poslovna rješenja i način njihove implementacije, planiramo našim domaćim saradnicima, nastaviti sa pružanjem mogućnosti da se edukuju iz prve ruke“, poručuju iz kompanije „Prointer“.