Spakuj 3 usluge u najOPTImalniji paket: Televizija, internet i telefon za 24,50 KM prva dva mjeseca

Elta-Kabel, kao najveći kablovski operater koji pruža usluge televizije, telefonije i interneta, sa ciljem da zadovolji potrebe korisnika, kreirao je akcijsku ponudu za svoj najpoželjniji paket, Elta Box Opti 50. U promotivnom periodu, ovaj paket je dostupan po cijeni od 24,50 KM prva dva mjeseca!

Elta Box Opti 50 paket obuhvata analognu i digitalnu televiziju sa više od 130 kanala domaćih, regionalnih i svjetskih TV kuća, internet brzine 50/30 Mbps te fiksnu telefoniju sa uključenim neograničenim besplatnim razgovorima unutar Elta-Kabel fiksne telefonije, besplatnim razgovorima prema svim mrežama fiksne telefonije u BiH, kao i besplatne razgovore između mobilne i fiksne telefonije Elta-Kabela. Korisnicima ovog paketa takođe su omogućeni HD digitalni risiver i Wi-Fi ruter na korišćenje.

U okviru fantastične akcijske ponude korisnici dobijaju tri usluge u jednom paketu – 50% jeftinije prva dva mjeseca, ostvarajući tako uštedu od 49,00 KM. Takođe, našim korisnicima tokom potpisivanja ugovora nudimo mogućnost da odaberu gratis ruter ili fiksni telefon. Ugovorni period za vrijeme trajanja akcije je 24 mjeseca.

Sve dodatne informacije dostupne su putem broja telefona 070 310 310 ili u najbližoj Elta-Kabel poslovnici.