Sharon Stone pokazala dom u kojem odgaja tri sina

Sharon Stone ovih dana je u centru pažnje zbog ljubavnog života, ali nama je pažnju privukao njen glamurozni dom čija je vrata otvorila za magazine Architectural Digest.

Ona je za magazin ispričala je da je bila prinuđena da kupi ovu kuću prije 25 godina, jer njen tadašnji dom nije imao dovoljno privatnosti. Kako je glumica tada bila na vrhuncu popularnosti, obožavatelji i novinari su stalno dolazili pred njenu kuću, a čak se suočila s fanovima koji su pokušali ući u njen dom.

Međutim, pronašla je nekretninu koja se pokazala savršenim mjestom za odmor, rad na filmskoj karijeri, osnivanje porodice i isticanje ljubavi prema dizajnu enterijera.

Sharon je željela udoban dom za sebe i svoja tri sina, ali takođe je željela istaknuti istorijske detalje u enterijeru pa je sarađivala sa restaurtorima. Tako u domu ima antikni pod iz Agre u hodniku, a u trpezariji pod iz švicarske palate.

Takođe je cijeli dom oplemenila arhitektonskim detaljima poput ograda i ukrasnih detalja na zidovima koji su bitni u stvaranju integriteta životnog prostora.

Dnevna soba je prava stilska perfekcija sa bijelim zidovima, obiljem dnevne svjetlosti i dramatičnom bojom plafona. Krase je buketi svježeg cvijeća i vrijedne umjetničke slike.

Ostatak njenog doma pogledajte na slikama ispod.