Savršena investicija: Najluksuzniji stan Velike Britanije

Ukoliko živite u Londonu ili to snažno želite, a da pritom imate pozamašnu količinu ušteđevine na svom računu, sada možete kupiti najskuplji stan Velike Britanije…

Govorimo o Hyde Park penthausu Nika Kendija, koji je trenutno listovan sa cenom od 241 milion dolara. Smešten u uglađenom delu grada, Najtsbridž, penthaus na dva nivoa poseduje pet spavaćih soba i bazen dužine 21 m. Kako navode stručnjaci, on predstavlja ekvivalent 18 prosečnih engleskih domova, a okarakterisan je veličanstvenim i luksuznim dekorom.

Dom površine 1.800 kvadrata takođe sadrži privatni spa, teretanu, dve terase, četiri parking mesta, vinski podrum sa dovoljno mesta za 750 flaša i sopstveni koktel bar. Ali, to nije sve.

Ukoliko ste ljubitelj čitanja ili golfa, penthaus sadrži grandioznu biblioteku i simulator za golf, sa privatnim bioskopom i uslugom sobara. Takođe, stan je okrenut prema čuvenom Hajd Parku i uživa u veličanstvenim pogledima sa svim strana.

Opisan kao “komad nekretnine svetske klase u srcu Londona, koji će biti optimalna investicija u godinama koje dolaze”, luksuzni penthaus je još uvek dostupan za kupovinu. Da li ga želite?

(Luxlife)