Sajam građevinarstva u Banjaluci od 15. do 18. marta

Od 15. do 18 marta na Banjalučkom velesajmu biće održan 21. Međunarodni sajam građevinarstva i elektromašinske industrije i inovacije.

Inače, već 21. put početak građevinske sezone obilježava ”Grames – demi” sajam građevinarstva.

Milan Žugić, dikretor Sajma, kaže da će na ovogodišnjem Sajmu, svoje mjesto naći najprestižnije kompanije iz svijeta građevinarstva, elektro i mašinske sfere poslovanja, ali po prvi put i svijet dekora i dizajna, kao prirodna nadogradnja u izgradnji.

– Nakon 20 godina postojanja i rada, Banjalučki velesajam zakoračio je u svoju treću deceniju. U godini jubileja izvršili smo određene promjene u strukturi i načinu poslovanja, što se pozitivno odrazilo i na naše rezultate, a tome u prilog najbolje govori činjenica, da se broj izlagača ove godine u odnosu na prethodne povećao za 44 odsto, kazao je Milan Žugić.

On pojašnjava da povećanje broja izlagača prati i broj posjetilaca za 31 odsto.

– Radi što prijatnije radne atmosfere i udobnosti, za naše izlagače, značajno smo unaprijedili izložbeni prostor, a povećali smo broj parking mjesta, pojasnio je Žugić.

– Cilj nam je na sajmu napraviti mjesto okupljanja, te smo planirali po prvi put Business-to-business (B2B) sastanke, gdje bi investitori direktno sa izvođačima pregovarali o poslovima u predstojećoj sezoni, izjavio je on i dodao značajan iskorak čini i sve veća zainteresovanost i podrška od strane medija.

mojabanjaluka.info