Prointer dio trkačke manifestacije “Run&More PARK”

Kompanija Prointer ITSS iz Banjaluke postala je dio trkačke manifestacije “Run&More PARK” u sklopu koje će se pojaviti kao generalni sponzor trke na 5 km koja će se održati u nedjelju, 2. septembra 2018. godine u 10 časova u banjalučkom parku „Mladen Stojanović“.

Zajedno sa organizatorima ove trke, kompanija Prointer i ostali sponzori će omogućiti da najljepša zelena oaza u samom centru grada Banjaluke oživi i privuče sve one kojima rekreativne aktivnosti predstavljaju način života.

Dionica od 5 km odlična je prilika za napredne trkače i rekreativce da testiraju brzinu, ali i za trkače početnike kojima ova dionica može da predstavlja odličan motivacioni razlog da istraju u odluci da trče polumaratonske ili maratonske dionice.

Iz kompanije Prointer poručili su da sa manifestacijom “Run&More PARK” nastavljaju svoju podršku ovakvim dešavanjima, kao što su i do sad radili kroz manifestacije kao što je Banjalučki polu maraton, humanitarna akcija “Trka za život”, Termag Challenge Race i druge.

“Biti dio događaja koji su posvećene mladima, kulturi, sportu je nešto što u Prointeru uvijek rado prihvatamo, a posebno je zadovoljstvo kada se one održavaju u gradu iz kojeg je i sama kompanija. Ovakve manifestacije nam dozvoljavaju da ostvarujemo i neke druge ciljeve Prointera koji su nam pored uspješnog poslovanja podjednako važni. Prije svega tu izdvajamo podršku lokalnim zajednicama te našim ljudima koji imaju inovativne i korisne ideje”, rečeno je u kompaniji Prointer.

Nakon ove, održaće se i glavna trka manifestacije – “Vitalia Banjalučka desetka”, u sklopu koje će se trkači takmičiti na 10km. Najljepšim banjalučkim alejama i naseljima u samom srcu grada trčaće oko 2000 trkača, koji imaju zadatak da u roku od jedan i po sat istrče dionicu od 10km, odnosno dva kruga po 5km.

Manifestacija „Run&More PARK“ održaće se 1. i 2. septembra u parku „Mladen Stojanović“ a osim glavnih trka tu su i Kup trka na 1200m, te zabavni dio manifestacije „Kul Run&More“ u okviru kojeg će se održati Nektar FunRun trka, niz zabavnih trka, piknik za građane Banjaluke, te brojni zabavni i muzički sadržaji.