Prodajni salon ”Modra stijena” otvorio vrata kupcima u Mostaru

Svečanim presijecanjem vrpce u Mostaru je u četvrtak i službeno otvoren novi prodajni salon ”Modra stijena”.

Otvaranju ovog posebno dizajniranog showrooma nazočile su brojne osobe iz javnog i političkog života, klijenti, partneri i prijatelji firme ”Modra stijena”. Prilikom svečanog otvaranja posjetitelje su dočekala brojna iznenađenja, prigodni pokloni, specijalni pokloni prvim kupcima i promotivni popusti koji traju do kraja ovog tjedna.

Mramore i granite iz cijelog svijeta od sada možete pronaći i u Mostaru. Veliki izbor kamena uvelike će olakšat i oduševiti sve ljubitelje prirodnih građevnih materijala, po kojem je ”Modra stijena” i postala prepoznatljiva.

Ova tvrtka pruža vrhunsku obradu kamena uz optimalno tehničko rješenje koje stručni tim dizajnera prilagođava Vašem ambijentu. Poslovnica se nalazi na adresi Rodoč b.b. u poslovnom objektu ”Vuprom”.

Prodajni salon ''Modra stijena'' otvorio vrata kupcima u Mostaru

Ukoliko pak želite imitaciju kamena ili drva, što je sada posebno u trendu, poslužit će kolekcije keramičkih pločica svjetskih brandova kao što su: Ibero, Mirage, Valsecchia, Peronda, Panaria i mnoge druge. Izdvaja se i najveća tvornica keramike Rak, čije su keramičke pločice pronašle svoje mjesto po najvećim zgradama u cijelom svijetu. Zahvaljujući uprvo Modroj stijeni sada će biti dostupne i tržištu BiH.

Za toplinu u Vašem domu Modra Stijena nudi odgovarajuća rješenja grijanja velikim izborom kamina i peći. Više od sto vrsta kamina i peći, to je ono što ćete moći pronaći u Modroj Stijeni. Kompletnu uslugu, od tehničkog rješenja, 3D idejne skice, pa sve do postavljanja i servisiranja Vašeg kamina.

Vrhunskom tehnologijom talijanskih proizvođača Edilkamin i La Nordica nove generacije kamina i peći otpuštaju minimalnu količinu štetnih tvari u okolinu, dok slovački proizvođači Kobok i Thorma stogodišnjom tradicijom lijevanog željeza nude povoljnije peći.

Prodajni salon ''Modra stijena'' otvorio vrata kupcima u Mostaru

Bilo da se radi o peći na drva ili pelet Thormine peći omogućuju učinkovitost sagorijevanja i preko 80%, te time znatno štede Vaš novac. Zasigurno ništa neće nadmašiti ambijent žive vatre i pucketanja drva u Vašem domu, koji okuplja obitelj na jedinstven način.

U sklopu firme Modra Stijena moći ćete vidjeti i poznati moderni namještaj salona namještaja Ivanković koji je nedavno obilježio 20. obljetnicu poslovanja. Pomno birani modeli namještaja rezultat su praćenja i obilaženja čuvenih europskih sajmova namještaja, na kojima je ostvarena suradnja s renomiranim brandovima kao što su Matis i Rauch. Ovaj kvalitetni namještaj po pristupačnim cijenama Vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim.

Izvor – bljesak.info