Prirodni kamen najelegantnije rješenje u uređenju doma

Prirodni kamen poznat je vijekovima po trajnosti i izdržljivosti, a danas se i zbog svojih estetskih vrijednosti smatra odličnim rješenjem za uređenje enterijera.

Ovaj materijal se zbog mogućnosti primjene kako u unutrašnjem, tako i u spoljašnjem uređenju može ugraditi u gotovo svaki stil uređenja. U svom iskonskom obliku asocira na prošlost.

Rustičnost srednjovijekovnih zidina ono je što i danas privlači svojom stabilnošću i trajnošću, te se tako u modernim domovima oblaganjem zidova kamenom pokušava postići ovakav efekat.

Prirodni kamen nesumnjivo je najelegantnije rješenje koje možete koristiti za uređenje doma. S obzirom na to da je vrlo jednostavan za održavanje, te da odlično podnosi vlagu, kao i ekstremne temperature i izlaganje prašini, prirodni kamen idealan je izbor za svaku prostoriju, bez obzira da li se radi o kuhinji, dnevnom boravku, spavaćoj sobi ili kupatilu.

Ako u cijelu priču oko uređenja unesete malo mašte i lične kreativnosti vaš dom može postati pravo umjetničko djelo sa neponovljivim detaljima i izraženom individualnošću.

Cijena ovog materijala je relativno visoka u odnosu na druge materijale koje možete koristiti prilikom uređenja, ali je prirodni kamen definitivno investicija koja se isplati. Takvo ulaganje pokazaće se kao ispravan i siguran izbor, a vaš prostor će učiniti elegantnim i drugačijim.

Prirodni kamen dobar je provodnik toplote, pa ukoliko tražite rješenje za podne obloge ovo je odličan izbor, naročito ako koristite sistem podnog grijanja. Prilikom dizajniranja enterijera vašeg doma možete koristiti nekoliko vrsta prirodnog kamena, zavisno od boje, teksture, izgleda, veličine i cijene.

BX kamen je odličan izbor ukoliko razmišljate o postavljanju prirodnog kamena u vaš dom. Nalaze se u okolini Jajca i tu su za sve potrebne savjete kada je u pitanju ova oblast. Eksploataciju prirodnog kamena vrše sa dvije lokacije, Poljane i Crvene stijene. Njihov kamen podliježe svim vrstama obrade, te se tako savršeno uklapa u bilo koji prostor. Broj telefona na koji možete dobiti više informacija je 063 943 981. Aktivni su i na društvenim mrežama fejsbuk i instagram, a njihovu ponudu takođe možete pogledati i na sajtu BX kamen.