Pretplata: S Net+ za neograničenu komunikaciju

Iz ponude m:tel novih Pretplata Plus tarifa ovoga puta izdvajamo Pretplata: S Net+, jer neograničenu komunikaciju sada možete dobiti sa 50% popusta, odnosno za samo 16,96 KM mjesečno!

Ako ste od onih kojima je važno da im je mobilni telefon uvijek povezan sa internetom, te da se ne brinete o tome hoćete li ‘potrošiti’ svoje vrijeme na mreži, preporučujemo vam Pretplata: S Net+ tarifu.

Ponuda kompanije m:tel za bezbrižnu i neograničenu komunikaciju u okviru Pretplata Plus tarifa uključuje sjajne popuste na mjesečnu pretplatu, a ukoliko se odlučite za Pretplata: S Net+ tarifu, dobićete čak 50% popusta na pretplatu. To znači da ćete za samo 16,96 KM mjesečno u ovoj tarifi dobiti čak 20 GB brzog mobilnog interneta, neograničen broj SMS-ova prema svim mrežama u BiH, 100 minuta razgovora takođe prema svim mrežama u BiH, kao i 50 minuta prema mts mobilnoj mreži i 1GB roming interneta u mts Srbija i m:tel Crna Gora mrežama.

Neograničena komunikacija sa 50% popusta na pretplatu je dobar razlog da se još danas raspitate za Pretplata: S Net+ tarifu, uz koju ste uvijek on line, za cijenu mjesečne pretplate!

Za više informacija o ovoj ponudi koja se odnosi na nove, ali i na prepaid pretplatnike koji žele preći na Pretplata: S Net+ tarifu posjetite www.mtel.ba ili pozovite 0800 50 000.