Danas počinje “Prokids festival”

Povodom predstojeće Međunarodne sedmice djeteta marketinška agencija „Mania“ uz podršku kompanije „Prointer ITSS“ u Banjaluci organizuje trodnevni festival za djecu pod nazivom “Prokids festival”.

Uzimajući u obzir kontinuitet u društveno odgovornom karakteru naših aktivnosti, odlučili smo pokloniti našem gradu prvi i jedini festival za djecu, po ugledu na velike gradove iz našeg regiona.

Festival sa temom “Slavimo kreativnost” biće otvoren danas, u ponedjeljak, 1. oktobra, svečanim dječjim defileom Ulicom kralja Petra Prvog Karađorđevića, sa početkom u 12.00 časova.

Program festivala od ponedjeljka do srijede će se odvijati na platou parkirališta ispred Muzeja savremene umjetnosti, sa početkom u 12.00 časova i završetkom u 20.00 časova. Svaki dan od 17.00 časova predviđen je muzički program, tokom kojeg će uz pjesmu i igru mališane posljednjeg dana festivala zabavljati i poznati dječiji vlogeri.

Za posjetioce su pripremljene kreativne radionice, trampoline, mađioničari, maskote i mnogi drugi animatori, kao i kutak za video-igre.

Sva ponuda tokom trajanja Prokids festivala za djecu će biti besplatna.