Preporuke iz Pickbox videoteke

Pickbox videoteka je mjesto gdje uvijek možete pronaći aktuelne premijere i najnovije sezone odličnih serija a za ljubitelje filmova tu je veliki izbor filmskih naslova.

Sada je pravo vrijeme da u sklopu m:tel ponude isprobate Pickbox videoteku jer do kraja godine možete uživati u sadržaju bez naknade.

Preporučujemo vam da pogledate seriju “Let heroja” koja je osvojila glavnu nagradu na Međunarodnom festivalu serija u Kanu. Snimljena prema bestseleru, u fokusu priče ove triler-serije su četiri prijatelja, ratna veterana specijalne izraelske vojne jedinice, koji se nakon jedanaest godina ponovo okupljaju zbog vrlo intimne i delikatne situacije.

Pogledajte i seriju “Crvena kraljica” o tajanstvenom životu Regine Zbarskaje, najslavnije sovjetske manekenke s karijerom na zapadu a pronađite i seriju “Kondor”, napeti špijunski triler koji je adaptacija čuvenog klasika “Tri kondorova dana”.

Putem svog m:tel TV upravljača odaberite opciju IPTV Shop i u okviru dodatnih videoteka aktivirajte Pickbox promo.

Od momenta aktivacije, Pickbox videoteka na raspolaganju vam je do 30.12. 2018. godine. Nakon ovog datuma, ukoliko videoteku ne deaktivirate, možete je koristiti po cijeni od  7,13 KM mjesečno.

Uživajte uz m:tel TV ponudu!

Za više informacija pozovite 0800 50 000, posjetite www.mtel.ba ili m:tel prodajno mjesto.