Pozovite 1411 za „S ljubavlju hrabrim srcima“

Već tradicionalno, deveti put zaredom, decembar je mjesec u kojem se pokreće humanitarna akcija „S ljubavlju hrabrim srcima“, u okviru koje se prikupljaju sredstva za naše najmlađe. I ovoga puta, m:tel podržava ovu humanu akciju.

Pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Srpske Željke Cvijanović, humanitarna akcija „S ljubavlju hrabrim srcima“ biće sprovedena i ove godine, a putem nje će se prikupljati sredstva za nabavku uređaja za robotski asistiranu rehabilitaciju djece sa poremećajima kretanja.

Za razliku od prethodnih godina, humanitarni m:tel broj telefona 1411 biće otvoren mjesec dana, odnosno do 7 januara naredne godine. Pozivom na ovaj broj, građani će biti u mogućnosti da podrže akciju, darujući na taj način 1 KM po pozivu. Svakako, donacije se mogu uplatiti i na račun posebnih namjena za „S ljubavlju hrabrim srcima“ na broj 571-010-00002700-15 kod Komercijalne banke, a kao i prethodnih godina biće održano donatorsko veče, tokom koje će građani biti u prilici da razgovaraju sa nekim od poznatih ličnosti koje podržavaju akciju.

Ovaj događaj zakazan je za 23. decembar, sa početkom u 17 časova u Kulturnom centru Banski dvor u Banjaluci.

Takođe, jedan od noviteta ove godine je da će u okviru akcije, ovoga puta, kao partneri predsjednice RS, mladi umjetnici iz različitih dijelova Republike Srpske na svoj način pokušati da obezbijede pomoć namijenjenu djeci koja imaju potrebu za robotski asistiranom rehabilitacijom.

Budimo humani, priključimo se akciji za naše mališane!