Povodom Dana Elektrotehničkog fakulteta u Banjaluci m:tel nagradio najbolje studente

U novembru mjesecu Elektrotehnički fakultet u Banjaluci obilježava dan svog osnivanja, te je i ove godine povodom Dana fakulteta održana prigodna svečanost u prisustvu brojnih zvanica.

Svečana proslava Dana ETF-a u Banjaluci je ove godine upriličena 23. novembra, a tom prilikom proglašeni su najbolji studenti generacije 2017/2018. godine, kojima su dodijeljene i nagrade.

Prirodna veza između m:tel-a i ETF-a, budući da inženjeri predstavljaju važan kadar u svakoj telekomunikacionoj kompaniji, godinama unazad je njegovana i konstantno nadograđivana novim zajedničkim projektima i ulaganjima. Upravo stoga je i ove godine, već tradicionalno, na svečanosti povodom Dana fakulteta, m:tel nagradio tri najbolja studenta tabletima i mobilnim telefonom.

Kako obrazovanje mladih stručnjaka vidi kao najbolje ulaganje u budućnost, kompanija m:tel će nastaviti sa pružanjem podrške ovoj respektabilnoj obrazovnoj ustanovi, putem brojnih oblika saradnje, od kojih je, svakako, za studente jedan od značajnijih projekat stipendiranja. Devetu godinu zaredom, m:tel je objavio konkurs za izbor najboljih studenata elektrotehnike u BiH, a koji je otvoren do 5. decembra 2018. godine.

Ovakva i slična partnerstva između obrazovnih ustanova i kompanija poput m:tel-a, otvaraju niz mogućnosti za mlade talentovane stručnjake, što je od izuzetne važnosti kako za njihov profesionalni razvoj tako i za društvo u cjelini.