M:tel podrška održavanju novogodišnjeg programa u Banjaluci

Na press konferenciji koja je 22. novembra 2018. godine održana u Gradskoj upravi u Banjaluci, najavljen je trodnevni program povodom novogodišnjih praznika u ovom gradu, a koji će obilježiti koncerti Željka Samardžića, Harisa Džinovića, te Željka Joksimovića.

Manifestacija proslave novogodišnjih praznika pod nazivom „Banja Luka te zove“, Banjalučanima, ali i svima koji u praznično vrijeme posjete ovaj grad, na najbolji način će donijeti duh praznika i dobru zabavu.

Konferenciji su prisustvovali gradonačelnik Igor Radojičić, poznati pop pjevač Željko Samardžić, kao i predstavnici sponzora ove manifestacije. I ove godine m:tel je prijatelj i zlatni sponzor održavanja novogodišnjih koncerata u Banjaluci.

„Obećavamo dobar provod i odlične izvođače. U tri praznična dana, u Banjaluci će nastupiti najpoznatije estradne zvijezde“, rekao je Radojičić i naglasio da je ovo već druga godina kako se organizuju tri noći koncerata, a već treća godina kako Banjaluka nastoji da se pozicionira kao regionalni centar i da, između ostalog, i dobrim novogodišnjim programom privuče što veći broj turista.

Željko Samardžić je ovom prilikom pozvao sve da dođu u Banjaluku, u kojoj je, kako je rekao, prvi put javno nastupio 1973. godine na Festivalu „Prvi aplauz“. „To je u startu bila moja dobra veza sa Banjalukom“, istakao je Samardžić. Uz ovog popularnog pjevača, u novogodišnjoj noći nastupiće i Nikola Rokvić.

Za 30. decembar najavljen je koncert Harisa Džinovića, a za 1. januar naredne godine nastup Željka Joksimovića.