Pogledajte kako izgleda njujorški chic stan Britney Spears

foto: Anchor Associates

Međutim, njujorški stan nekadašnje velike pop zvijezde mogao bi se opisati upravo tim epitetima – kao neizmjerno elegantan i prefinjen.

foto: Anchor Associates

Istovremeno elegantan i eklektičan, s pomalo umjetničkim detaljima i momentima, penthouse koji je Britney stavila na prodaju s obzirom na to da trenutno živi u dekadentnoj italijanskoj vili u Kaliforniji, nalazi se u renesansnoj The Silk Building zgradi koja je nekada pripadala kompaniji Tower Records.

foto: Anchor Associates

Svaku prostoriju u stanu karakteriše određena boja, pa je tako jedna spavaća soba gotovo u potpunosti siva, druga je kombinacija crne i crvene, u dnevnoj sobi se miješaju žuti i sivi detalji, dok će mnogima za oko zapasti moderni minimalistički kutak s ljuljaškom koji je predodređen za zabave.

foto: Anchor Associates

Veliki prozori koji prostoru osiguravaju mnogo prirodne svjetlosti i enterijer koji nije nimalo nalik na standardne kičaste vile Los Anđelesa u kojima zvijezde često žive, razlozi su zbog kojih bi novi vlasnik mogao pristati na iznos od 7.6 miliona dolara, što je mnogo više od cijene po kojoj je Britney kupila nekretninu 2002. godine (3 miliona dolara).

foto: Anchor Associates

Dodamo li tome činjenicu da stan zauzima 10, 11. i 12. sprat zgrade, zajedno s penthouseom, vjerujemo kako pjevačica neće još dugo morati čekati kupca.

Izvor – fashion.hr

Foto – Profimedia