Ovog vikenda smo na Sajmu za djecu i porodicu, dođite da se družimo!

Ovog vikenda, 20. i 21.maja, u SD Borik u Banjaluci održava se Sajam za djecu i porodicu, manifestacija koja ima za cilj promociju pozitivnih vrijednosti djece i porodice u cjelini.

Na Sajmu će i ove godine svoj štand imati i Dom Info, a za mališane smo pripremili kreativni kutak gdje će imati priliku za igranje i druženje, te prigodne poklone.

Pozivamo  sve mališane grada Banjaluke i okoline i njihove roditelje da dođu na Sajam jer ih očekuje mnogo zabave, iznenađenja, poklona, sajamskih popusta edukativnih, kreativnih   i sportskih sadržaja.

Na Festivalskom dijelu Sajma će nastupiti mališani Banjalučih vrtića, školarci iz Banjalučkih osnovnih škola, članovi plesnih škola, muzičkih i dramskih sekcija, vokalni solisti i to Emilija Boškić i Sergej Pajić, članovi Mama Vox ateljea. Takođe ćemo uživati u izvođenju hora kao i modnim revijama.

Posebno zadovoljstvo svim mališanima  će predstavljati  Mala prodavnica, gdje će sva djeca imati priliku da budu mali trgovci. U maloj prodavnici može se učestvovati tako što se donese jedna ili više dobro očuvana igračka. Prodajom te igračke dobija se  bon/novac za kupovinu neke druge igračke u maloj prodavnici. Sve igračke koje se ne prodaju biće poklonjene djeci i dječijim ustanovama kome je to  najpotrebnije.

Organizatori su pripremili i Sportski poligon. Škole sporta će djeci približiti aktivnsti kojima se bave a posebno zanimljivo biće mačevanje, boks, te kung fu.

Organizatori su pripremili i sadržaje za mame koje očekuju poklon šminkanja, radionice za trudnice, savjete psihologa, nutricioniste I fitnes trenera, te kuhari koji će u toku trajanja sajma pripremati ukusna jela .

Svi ste pozvani, naš slogan je BUDI PRIJATELJ PORODICE!