Neobični mini usisivači

Ako ste jedni od onih ljudi koji jedu dok rade ili igraju igrice na kompjuteru ovo je pravo i slatko rješenje za vas …

Zamislite mini usisavač s kojim usisavate tastaturu ili sto. Danas vam predstavljamo top 10 mini usisavača.

1. R2D2 usisivač

a-interijer-tehnika-top-10-neobicnih-mini-usisivaca (1)

Za one koji uživaju u Star Wars filmovima, ovo je savršen usisavač. Svi znaju malog slatkog robota, a za one koji ostavljaju mrvice za sobom, R2D2 vam može postati najbolji prijatelj.

2. Protupožarni usisivač

b-interijer-tehnika-top-10-neobicnih-mini-usisivaca (2)

Ne znamo zašto bi netko napravio usisavač u obliku protupožarnog aparata, ali nama se dopada. Često čišćenje stola je hitno, pa ih možda možemo tako povezati.

3. Bubamara usisivač

c-interijer-tehnika-top-10-neobicnih-mini-usisivaca (3)

Napraviti bilo šta u obliku bubamare je uvijek slatko, to vrijedi i za mini usisavače. Samo držite dugme sa strane i pokupite prašinu i mrvice, a kao bonus izgledaće sjajno kao dekor u enterijeru.

4. Ljubimac usisivač

d-interijer-tehnika-top-10-neobicnih-mini-usisivaca (4)

Ako postoji jedna stvar koja je dobra u skupljanju hrane poslije vas, jeste ljubimac. Ovo je zbirka mini usisavača u obliku životinjica i može biti savršena za svakoga.

5. Kokice usisivač

e-interijer-tehnika-top-10-neobicnih-mini-usisivaca (5)

Mnogi jedu kokice za kompjuterom, naročito kada se gleda film. Možda najbolje otkriće je usisavač u obliku kokica, koji sakuplja kokice.

6. Robot usisivač

f-interijer-tehnika-top-10-neobicnih-mini-usisivaca (6)

U 2000. godini smatralo se da će našu kuću čistiti roboti, a to se jednostavno nije dogodilo. Ali mala zamjena za to je ovaj mini usisavač. Vaš mali lični robot koji će čistiti stol za vama.

7. Retro usisivač

g-interijer-tehnika-top-10-neobicnih-mini-usisivaca (7)

U ranim 80-tim Dyson je bilo samo ime nekog izumitelja, a možda ste i vi u vašoj kući imali jedan od Dysonovih usisavača i gledali roditelje kako prazne vrećicu. Ovo je minijaturna verzija ovog retro čistača, a vjerujemo da radi isto tako dobro.

8. Kamion usisivač

h-interijer-tehnika-top-10-neobicnih-mini-usisivaca (8)

Uglavnom viđen na ledu, dobra vijest je da vaš sto ne treba biti od leda da bi ga ovaj kamion čistio. Izgleda vrlo zabavno, i vjerujemo da nam svima treba jedan odmah.

9. Mini Heny usisivač

i-interijer-tehnika-top-10-neobicnih-mini-usisivaca (9)

Ovo bi moglo biti originalni izum Henry tvrtke. Ovaj slatki usisavač će vas vjerojatno skrenuti sa čišćenja, pošto ćete željeti igrati se s njim cijeli dan.

10. Čistač ulica usisivač

j-interijer-tehnika-top-10-neobicnih-mini-usisivaca (10)

Rad od kuće često znači i mnogo distrakcija, a kad god prođe kamion za čišćenje ulica zapitamo se kako bi bilo voziti jedan. Možda neće biti toliko zabavno koliko i pravi, ali dobit ćete mini verziju čistača kojeg možete vozati po cijeli dan.

Stigli smo do kraja naše liste, nadamo se da ste uživali u ovim minijaturnim i kreativnim izumima.