Najslađa soba za bebu u jednoj od najljepših malih kuća

mala soba za bebu

Stilistica Whitney Leigh Morris živi u istorijskom naselju Venice Canal u primorskom naselju Los Angelsa sa svojim suprugom, sinom od osam mjeseci i dva psa. Razlog zašto ovo napominjemo je taj što žive u kućici od 30-ak kvadrata, što je ujedno i jedna od najljepših malih kućica koje smo vidjeli do sad.

Ali ne kažemo to samo mi, nego i hiljade pratilaca ove stilistice na Instagramu koji se dive njenom umijeću uređenja prostora.

S obzirom da je stilistica ne čudi njen besprjekoran stil kojim uređuje prostor. Tako je u sklopu spavaće sobe od ormara za odjeću napravila najmanju i najslađu sobu za bebu. Whitney je kolijevku u skučeni prostor uspjela uklopiti sa sistemom za odlaganje stvari, neizostavljajući ukrase koji daju čar prostoru.

mini djecja soba

Ona i njen muž su kazali za Today da su svjesni da ne mogu zauvijek živjeti u ovom prostoru, ali da još uvijek nisu spremni da odu iz njega.

Osim lokacije, svoj dom obožavaju zato što imaju dva dvorišta (s obje strane kuće) puna zelenila i koriste ih kao produžetak svog doma.

Pogledajte slike njihovog doma, vjerujte, svaka je ljepša od prethodne, a na njenom blogu The Tiny Canal Cottage pogledajte detalje slike iz njihovog doma i pročitajte savjete o uređenju i životu u malom prostoru.

Camouflage. #TheTinyCanalCottage A post shared by The Tiny Canal Cottage™ (@whitneyleighmorris) on

mala kuhinja

mala kuca venice canal

Earlier this evening with my three nuggets. I never want to leave our home these days. #TheTinyCanalCottage

A post shared by The Tiny Canal Cottage™ (@whitneyleighmorris) on

Brothers sharing the stoop after the rain. ☔️#TheTinyCanalCottage #StanleeStubs

A post shared by The Tiny Canal Cottage™ (@whitneyleighmorris) on

Just so immensely happy. @adamwinkleman ❤️ #TheTinyCanalCottage

A post shared by The Tiny Canal Cottage™ (@whitneyleighmorris) on

This little house serves so many purposes. Adam (@adamwinkleman), Stanlee and I have lived in #TheTinyCanalCottage for over half a decade, and we’ve recently been joined by our puppy Sophee, and our son West. The Cottage is also my office and studio, and it has played host to dozens of events and shoots, and has welcomed hundreds of guests over time. All in under 400 sqft! (Even when including the exterior, it’s still only about 800 sqft.) Earlier this week I attended a “Go Small, Live Big” event in Hollywood hosted by @Ford, and I visited some clever, tiny houses that were constructed for the occasion. They reminded me that living in a small, simple home allows me to focus on my family, rather than on my stuff. As West grows and requires new items for his physical and mental development, I aim to carefully fulfill his needs, while simultaneously showing him how less has the potential to offer so much more. #EcoSport #Ad

A post shared by The Tiny Canal Cottage™ (@whitneyleighmorris) on