NAJBOLJE OD PRIRODE: AQUA Voda za jedinstven okus osvježenja i zdravlja

Za život nema ništa važnije od vode, a priroda izvorska Aqua Voda vam pruža najbolju hidrataciju.

Da bi naše tijelo normalno funkcionisalo, moramo mu osigurati dovoljnu količinu vode. Ona je prisutna u strukturi svih živih bića, pa se s pravom može tvrditi da je voda život. Aqua Voda je proizvod prirode. Dolazi iz netaknute i čiste prirode, sa podnožja planine Motajice od 120m dubine.

Aqua Voda po svom kvalitetu i oligomineralnom sastavu spada u premium vode. Daje najbolje što je priroda stvorila: jedinstven okus osvježenja i zdravlja.

ZIPA PHOTO/Borislav Zdrinja

Stručnjaci naglašavaju bitnost vode za normalno fukncionisanje ljudskog organizma u svakoj fazi života. Preporuke za dnevnu potrebu ove tekućine iznosi 3,0 litre za muškarce i 2,2 l za žene. Kako biste obezbijedili nesmetan rad vitalnih funkcija u organizmu uzimajte dovoljne količine AQUA Vode dnevno.

Kompanija “AQUA tim” postoji od 2008. godine. U maju 2015. godine uspješno su pustili u rad punionicu vode “AQUA tim” Gornji Srđevići.

“Marljivim radom svih ovih godina došli smo do toga da naša Distribucija raspolaže sa preko 6.300 aparata postavljenih u javnom i privatnom sektoru, kao i kod fizičkih lica. Distribucija je razvijena u čitavoj BiH”, navode iz ove kompanije.

U svojoj ponudi pored vode koju dostavljaju na vašu adresu po dogovoru, imaju i vodu u čašici dostupnu u maloprodajnim objektima širom BiH, led, ali i kafu u kapsulama.

ZIPA PHOTO/Borislav Zdrinja

Proizvode iz asortimana “AQUA tima” možete detaljnije pogledati na web sajtu http://www.aquatim.net/ a sve informacije dostupne su i na besplatan broj telefona 080 05 01 05.

Redovno konzumirajte ovu dragocjenu tečnost, jer kvalitet vode koju pijete može radikalno uticati na vaše zdravlje. Upravo zato od životne je važnosti piti samo najčistiju vodu. Kako biste sačuvali zdravlje i živjeli život punim plućima neka vaš izbor bude AQUA Voda, dragulj iz prirode.

(A.M.)