M:tel postpaid tarifini dodaci za mobilni internet

Korisnik ste usluge postpaid mobilne telefonije kompanije m:tel? Onda sigurno znate da u okviru mjesečne pretplate dobijate bonuse za razgovore, poruke i mobilni internet.

Tarife birate na osnovu svojih potreba, pa se tako i bonusi unutar njih razlikuju. Negdje dobijete više interneta, negdje razgovora, ali uglavnom imate dovoljno različitih tarifa da izaberete onu pravu, stvorenu baš za vas, a ono što je uvijek neograničeno u svim postpaid tarifama, jeste mobilni internet.

Šta to u stvari znači?

Bonusi za net koje dobijete u okviru svoje tarife i mjesečne pretplate, predstavljaju količinu interneta koju koristite po maksimalnoj brzini protoka, a ako je potrošite,surfovanje nastavljate i dalje ali po smanjenoj brzini. U svakom slučaju internet imateuvijek i koristite ga bez dodatnih troškova. Ipak, za sve vas koji želite još više, i koji želite da surfujete uvijek po maksimalnimbrzinama, m:tel je omogućio i povoljne tarifne opcije za mobilni internet putem kojihmožete da aktivirate dodatnih:

150 MB po cijeni od 2,00 KM

500MB po cijeni od 5,85 KM

2 GB po cijeni od 11,70 KM, te

4 GB po cijeni od 17,55 KM.

Aktiviranjem ovih tarifnih opcija količina kupljenih podataka sabira se sa količinom podataka iz tarifnog modela koji koristite i dalje koristite mobilni internet neograničeno, ali uz nove maksimalne brzine.

Aktivacija je veoma jednostavna i može da se izvrši na više načina: putem servisa
Moj meni (*100#), posjetom www.mtel.ba stranice, putem m:go aplikacije ili slanjem SMS-a na kratki broj 651111. Za više informacija posjetite www.mtel.ba ili pozovite 0800 500.