M:tel Moj Mix Standard pruža više: Odlični telefoni plus program asistencije

Postpiad tarifa kompanije m:tel Moj Mix Standard, vam za samo 33,93 KM mjesečno pruža mogućnost da uživate uz:

– 200 minuta za razgovore prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u BiH

– neograničen mobilni internet, bez neočekivanih troškova

– 50 minuta razgovora sa mobilnom mrežom mts Srbija

– neograničene SMS-ove

– besplatne razgovore sa jednim prijatelj brojem iz m:tel mobilne mreže, ne  naplaćuje se ni uspostava poziva

Moj Mix Standard možete spojiti sa nekim od odličnih telefona iz m:tel ponude i to na 24 rate bez kamate. Naša preporuke je ZTE Blade V8 Lite koji u potpunosti odgovara svome imenu jer je veoma lagan, ali nudi i vrlo moćne specifikacije uz više nego adekvatan i jasan ekran sa 1080p.

ZTE Blade V8 Lite je idealan uređaj za sve one koji mnogo vremena provode na društvenim mrežama, sa baterijom od 2500 mAh i operativnim sistemom Nougat 7.0, najnovijim iz Android serije. Ovaj uređaj uz tarifu Moj Mix Standard možete da otplaćujte na rate. Jednokratno ćete platiti 19,20 KM, a mjesečne rate iznosiće 3,34 KM.

Ne zaboravite da uz Moj Mix Standard tarifu dobijate i besplatni paket usluga asistencije. Ukoliko do kraja godine postanete korisnik ove tarife, m:tel će vam, u saradnji sa svojim partnerima, obezbijediti i različite usluge asistencije, čak godinu dana.

Moći ćete da se oslonite na asistenciju u kući, medicinsku asistenciju, asistenciju na putu, te na zaštitu od zloupotrebe platnih kartica na bankomatima i POS terminalima, na internetu i sl.

Za više informacija besplatno pozovite 0800 50 000.