Mali biznis, velike priče: Promovišite svoj poslovni uspjeh, osvojite nagradu!

Ako ste vlasnik biznisa koji je mlađi od tri godine, sada imate priliku promovisati svoj poslovni model putem svoje priče, kao i osvojiti nagradu za to.

„Mali biznis, velike priče“, m:tel-ov je projekat kojim ova kompanija želi da podrži dobre ideje, zanimljive biznis priče, kao i podstakne lokalni razvoj i inovativno poslovanje. Želeći da pruži podršku upravo razvoju ideja malih preduzeća koja su nastala u protekle tri godine, m:tel-ov projekat je svojevrsna potraga za dobrom pričom, predstavljanje najboljih priča, ali i nagrada za one najinteresantnije.

Kako biste učestvovali u ovom projektu, potrebno je da ste preduzetnici sa preduzećima koja su osnovana u protekle tri godine na teritoriji BiH, te da pošaljete jednu priču inspirisanu biznisom i nekim od dobrih ili loših iskustava u oblasti poslovanja vašeg preduzeća. Priča ne smije biti duža od dvije stranice, odnosno imati više od 20.000 karaktera, niti biti kraća od 5.000 karaktera.

Učešćem u ovom projektu dobijate besplatnu promociju, mogućnost povezivanja i umrežavanja sa drugim uspješnim preduzećima, razvoj kroz inovativno poslovanje, te korišćenje najsavremenijih usluga koje će olakšati i ubrzati vašu svakodnevnu poslovnu komunikaciju. Žiri će imati zadatak da odabere 10 najuspješnijih, najinovativnijih priča, od kojih će četiri biti i nagrađene.

Ako ste se pronašli u prethodnim redovima, imate zanimljivu priču inspirisanu biznisom, dostavite je do 1. novembra 2017. godine na adresu [email protected], te podijelite svoja iskustva sa drugima i promovišite uspjeh na najbolji mogući način.

Sve detalje o projektu pronađite na sajtu m:tel-a www.mtel.ba.