M:tel i Huawei dodijelili nagrade: Profesorica iz Trebinja vlasnica novog automobila

Ova godina donijela je sreću jednoj profesorici iz Trebinja. Naime, Milanka Samardžić osvojila je glavnu nagradu, automobil Citroen C3 Shine, u nedavno završenoj nagradnoj igri koju su organizovale kompanije m:tel i Huawei.

Svečano uručenje glavnih nagrada upriličeno je u petak, 16.februara 2018. godine u Trebinju, a ključeve automobila Citroen C3 Shine i Yammaha skutera, srećnim dobitnicima Milanki Samardžić i Bojanu Buhi uručili su predstavnici kompanija m:tel i Huawei.

„Nisam mogla ni pretpostaviti da će me kupovina Huawei telefona dovesti do novog automobila. Pošto nisam pratila direktno izvlačenje na TV-u, kada su me pozvali iz m:tel-a da mi saopšte ovu divnu vijest, jednostavno nisam vjerovala da ću baš ja da vozim ovaj predivni automobil“, izjavila je srećna dobitnica.

County manager kompanije Huawei za BiH, gospodin Dalibor Ritan rekao je da kompanije m:tel i Huawei već godinama njeguju uspješno poslovno partnerstvo, ali i prijateljstvo. “Dokaz tome je i ova nagradna igra, kojom smo sadašnjim, ali i budućnim korisnicima, pokazali da su m:tel usluge i Huawei uređaji uvijek odličan izbor” dodao je Ritan.

Portparol kompanije m:tel, Jelena Maksimović, istakla je kako vjeruje da su korisnici  m:tel usluga već navikli da ih m:tel redovno obraduje novim i atraktivnim ponudama, ali i nagradama. Čestitala je svim srećnim dobitnicima i podsjetila da je u toku trajanja nagradne igre, pored glavnih nagrada, podijeljeno i ukupno 10 Huawei P10 Lite telefona.

Podsjećamo, nagradna igra je trajala od 1.12. 2017. do 31.1. 2018. godine, a u njoj su automatski učestvovali svi rezidencijalni m:tel korisnici koji su se odlučili na m:tel postpaid mobilne usluge i neki od Huawei telefona.